![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Izmena naslovne stranice » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
Imam za vas dva pitanja:
1. šta biste želeli da vidite na naslovnoj stranici ovog sajta, kao ulogovani/registrovani član 2. šta mislite da bi neulogovani posetioc trebao da vidi kada dođe na naslovnu stranicu sajta U procesu smo nekih većih zahvata na sajtu, te će doći nova naslovna stranica... Zanimaju me vaši komentari/sugestije, da znam šta/kako biste želeli da koristite. ![]() Svako dobro, srdjevic
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Razmisli o prelasku na IPB3 ili phpBB3 umesto vbulletina, ta dva foruma u svojim najnovijim verzijama su mnogo i lepši i pregledniji. Bilo bi lepo da se postojeći FAQ podforum "Vodič za nove emigrante u USA" proširi. Može i neki upload centar (ili jednostavno jedan poseban podforum) za razmenu korisnih fajlova (PDF, DOC, i sl.) koji su naravno odobreni od strane administratora. Možda ovo jeste forum za zelenu lutriju, ali lično mislim da bi trebalo otvoriti poseban podforum za turističke vize, privremene radne vize (H1B i sl.) kao i za studentske vize... Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
OK, uteftereno.
1. zaglavlje je kopija američkog sajta... možda ga promenimo kad još malo izgradimo brand. ![]() 2. prelazak na IPB3 ili phpBB3: ajooooj, pa nemoj tooo... a taman sam počeo da dižem sajt koji se komplet oslanja na vb. Pa da se utepam odma'! Ne'am pojma... ![]() 3. razmena dokumenata: na kakva tačno dokumenta misliš? Zanima me koje su vam potrebe... Planirao sam download sekciju, to je već u to-do listi, ali fale fajlovi (a i kategorizacija..uh). 4. mislim da nemamo još dovoljan broj tema pa da otvorimo novi forum... ja to kontam da čekićamo dok nema X poruka, pa ih onda lepo pomerimo sve u novi forum... Bezveze da zvrji prazno. 5. to bi stvarno trebali da stavimo na home page.... bila bi fora. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ovo sam ti predložio čisto zbog toga što je vBulletin malo ružnjikav za današnje standarde i manje čitljiviji u odnosu na novije forume. Ako možeš ovaj postojeći malko "skinovati", to ne bi bila loša ideja. Citat:
![]() Citat:
Što se broja 5 tiče, ovo što sada piše je sasvim OK po mom skromnom mišljenju, mada bi možda neka "i" (as in "info") ikonica koja stoji pored bila interesantna da privuče pažnju. Ništa preterano, što više teksta, to više "tl;dr" situacija (too long, didn't read). Voleo bih i druge da čujem, naravno... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
2010EU00012xxx 11.05.2009. poslata koverta iz Swe 09.06.2009. stigla na adresu u Srb 18.06.2009. prva koverta poslata u KCC 22.06.2009. koverta stigla u KCC __________________ 14.01.2010 GREENDAY - Wake Me Up When September Ends 28.04.2010 u LAu __________________ |
|
|||
|
|||
![]()
Iz iskustva znam da korisnici vrlo cesto hoce da imaju upadljivo i vidljivo na naslovnoj, a mozda i ostalim stranicama stvari kao Nove Privatne poruke, Vase aktivne teme, Vase neodgovorene poruke .... pa mozda ne bi bilo lose razmisliti o tome.
Mozda da postavis neki pul (ankete), to je jedan od nacina da se stidljivi korisnici odmrznu i privole na interakcija a moze da bude i zanimljivih rezultata. Da li postoji mogucnost da se doda neka vrsta tabela, uglavnom statistickih, tematika ovog foruma ima potrebu za tim, npr spisak ovogodisnjih dobitnika sa datumima, istorija toga, cut off brojevi iz godine u godinu i istorija itd ..... Da, i dokumenta treba nekako organizovati, tu se slazem, sve na jednom mestu. Ako imas mogucnosti, mozda treba nekako izdvojiti aktuelnu temu, npr sada su aktualni intervjui, bice jos malo prijava na lutriju, nakon toga aktuelna tema ce biti cekanje prvih koverata. just my two cents ![]()
2010EU00012xxx 11.05.2009. poslata koverta iz Swe 09.06.2009. stigla na adresu u Srb 18.06.2009. prva koverta poslata u KCC 22.06.2009. koverta stigla u KCC __________________ 14.01.2010 GREENDAY - Wake Me Up When September Ends 28.04.2010 u LAu __________________ Last edited by amilio; 25.09.2009 at 13:56. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() To sto mi developeri vidimo to onako kako vidimo (90te), to nije bitno; ovo i nije forum za devel-e, a meni iskreno baš prija... retro. ![]() pravili smo svi mi ovakve brljotine s početka karijere (svi mi iz ove teme), ubeđen sam. ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Takođe! ![]()
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Tabele ćemo spremiti sa istorijom, to će verovatno biti u okviru nekih tekstova "o lutriji"... Samo, to bre sve treba neko da napiše! ![]() Citat:
Citat:
![]() ma cimam se ja oko ovoga dugo već, generalno imam postavku, sad me samo još zanima šta bih još mogao, uz sve to... A što više stvari, to ima duže da čekićate... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mislim da bi trebao prosiriti forum ne samo na "vodic za emigrante" vec za ljude koji su vec ovde i dugo zive...da imas pod forume o filmovi, gde rade sta se desava, kao yumetal ili burek, e samo za nas srbo-amere
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, postepeno ćemo ubacivati i delove za imigraciju, odnosno za "nakon dolaska".... naravno, neće biti filmova/muzike, ali će biti drugih sadržaja...
Skelet(or) sajta je već gotov, tako da dok ubacujemo tekstove, neka se javi na private ako neko hoće malo da testira beta verziju pre nego što je postavimo live za sve. ![]()
|
![]() |