![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li iko zna da li je moguce da moj suprug koji je ovde zaposlen u Vojsci Srbije,nakon odlaska u USA dobije neki posao u njihovoj vojsci?
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=NinaLjuba;25109]Da li iko zna da li je moguce da moj suprug koji je ovde zaposlen u Vojsci Srbije,nakon odlaska u USA dobije neki posao u njihovoj vojsci?[/QUOTE]
Da li si sigurna da ce tvoj suprug moci da ode iz drzave? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Neverhood;25113]Da li si sigurna da ce tvoj suprug moci da ode iz drzave?[/QUOTE]
Moci ce da ode,to nije nikakav problem,da otkaz i cao.A najverovatnije ce i moci da radi tamo,jedan moj prijatelj je otisao u mirovnu misiju sa Amerikancima i ostao da radi za njih......Ali ispitajte kako i sta ide. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Markoo;25115]Moci ce da ode,to nije nikakav problem,da otkaz i cao.A najverovatnije ce i moci da radi tamo,jedan moj prijatelj je otisao u mirovnu misiju sa Amerikancima i ostao da radi za njih......Ali ispitajte kako i sta ide.[/QUOTE]
Znam da je nekada bio problem... Ali sad vec ocito nisu ta vremena. |
|
|||
|
|||
![]()
On je pod ugovorom,to tako sada ide.Ugovori su na tri gdine pa se nakon isteka produzavaju na sledece tri.
Bila bih vam zahvalna ako imate neki ziv primer da je neko uspeo da tamo upadne u US Army. Naravno ispitacu i raspitacu se sto bolje budem mogla,ali bi mi i vasa pomoc dobro dosla.Hvala unapred. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam upoznala devojku koja je sa sveze dobijenom zelenom kartom otisla u americku vojsku. Ovde je taman zavrsila visu inspektorsku u Beogradu, voli da se igra sa oruzijem.... nema lepseg posla za nju :D Upisala je ovde fax, nije imala novaca da ga otplacuje... otisla u vojsku, vojska sve to placa za nju i to je to. Nisam puno ulazila u detalje, ali imas dve vrste.... jedno su ti kao rezervisti pa imas neke vezbe jedno u mesec dana, pa kada te pozovu pozovu te, drugi tip je da odma po zavrshetku obuke ides u Avganistan, Iran, Irak ili gde te vec bace. Ovo je koliko sam ja pokopcala iz te price, mozda jeste rekla kazala, neka me isprave svi koji imaju vise informacija.
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Slanje poste iz Srbije u Ameriku | dreamerns | Vaša strana | 16 | 23.04.2019 04:51 |
Američke vize za građane Srbije od sada važe i do deset godina | Good Spirit | Ne-imigrantske vize | 34 | 12.10.2012 13:52 |
Ukidanje viza za građane Srbije sa Sjedinjenim Američkim Državama | PaulGarrett | Stare teme | 7 | 26.02.2012 12:31 |
Prebacivanje novca iz Srbije za USA | dmi | Vaša strana | 2 | 17.11.2009 14:28 |
Zelena Lutrija ili Lutrija Srbije??? that is the question... | ex-usa | Vaša strana | 9 | 07.02.2009 17:28 |
![]() |