O pravičnosti, a i licemerju :)
Posto sam nov na ovom forumu izvinjavam se ako sam prevideo te ostale postove člana konislav-a u kojima se, sudeći po pisanju administratora, pominje vređanje ostalih članova, ali ja u ovom gore postu koji je konislav-a kvalifikovao za "banovanje" ne vidim direktnu uvredu upućenu bilo kome, već jednu generalizaciju.
Što se stila izražavanja u gore pomenutom postu tiče, takođe ne vidim ništa nepristojno ili ružno već uobičajen vid izražavanja svih ovih licemera (gde naravno spada i administrator) koji se u "javnom" obraćanju gnušaju nečega što u privatnom životu nezaobilazno opotrebljavaju.
Ono što mi je ružno ovde je ovo izigravanje Velikog Brata i "banovanje" članova što je krajnje nepristojno i što bi kao takvo svaki kulturan čovek svim silama pokušavao da izbegne pa čak i u situacijama gde su razlozi za to očigledni. Uputio bih savet administratoru da se za promenu pozabavi funkcionalnošću ovog foruma jer se i tu oseća ogromna sujetnost administratora jer su brojne funkcije, koje su po default-u dostupne na svim forumima, ovde ili nepostojeće ili je neophodno za njih dobiti saglasnost "Velikog Brata" (govorim o vremenski neograničenoj mogućnosti edit-ovanja postova, brisanju account-a i sl.).
Nadam se da ova moja objektivnost neće biti cenzurisana od strane cenjenog administratora.
Last edited by Itmatrna; 23.02.2010 at 23:09.
|