Citat:
Prvobitno poslao korisnik pelcer224
Misljenja mnogih na forumu su ako se u komentarima vrte ljudi sa 3-4 ucesca eto onda uskoro dobijam i ja, a ne raznisljaju da su mnogi prije njih saznali za forum, igrali po 10 godina bez uspjeha i posle puno pokusaja otisli sa foruma i okrenuli se drugim opcijama. Sta smo ovdje vidjeli aktivnih likova, kleli se u razne price i istrazivali sve i svasta a posle par godina nestase kad im je sve dosadilo a dobitka nema. Lako je se igrati lutrije kad imas 20-25 godina, a kad si porodican svaki dan ti je bitan. Nek radi ko sta hoce, ja samo kazem ljudima iz svog iskustva da uce i druge jezike i traze druge opcije. Ovo je samo lutrija, i od cekanja na nju nema nista. To sto dodje neki pojedinacni slucaj da ti kaze kako je dobio iz prve je samo prolazni incident a nikakvo pravilo...
|
Poenta priče je da je ovo forum zvani zelena lutrija te da se bavi samo imigracijom u SAD.
Koga smori i ko ne želi više da igra/učestvuje u lutriji ili na neki drugi način pokuša otići u SAD taj treba da prestane sa posjetama ovome forumu.
Nije lijepo obeshrabrivati ljude koji žele da igraju lutriju ili pokušaju imigrirati na neki drugi način.
Ako pojedinac nema sreće u lutriji ne mora značiti da neko od novih/starih članova neće imati.
Mišljenja sam da postoje i slični forumi o imigraciji u neke zemlje EU stoga nastavite postove nevezane za SAD na tim forumima.

Na ovaj forum niko nije došao da bi imigrirao u neku drugu zemlju EU već isključivo radi imigracije u SAD.