Prvo da vas sve pozdravim na novom forumu, i da pohvalim Milosha za trud, potez je i vise nego dobar, a i mnogo je prakticnije.Kao sto je i sam rekao, ima ovde jos dosta da se sredi da bi izgledalo potpuno funkcionalno, da se bivsa tema razbije na delove kako bi dobilo na preglednosti, ali otom-potom, jasno je svima da za to treba vremena, tako da je za sada i ovako vise nego odlicno.
S obzirom da ce prethodna tema biti zakljucana do daljnjeg, a vreme ide, svaki dan nalecemo na razna pitanja i administrativne "problemcice" vezane za Green Card Diversity Lottery, a bogami i za sam odlazak "preko bare", otvorio sam ovu temu kako bi razgovor koji smo do sada vodili, mogao nesputano da se nastavi.
Nisam znao koji naslov da stavim, pa administrator ako zeli, neka promeni slobodno pod naziv koji on smatra da treba da bude.Ja za sada nemam nikakvih pitanja, tako da cu ostati na ovom uvodnom tekstu, a ostali mogu poceti slobodno!
Puno srece u daljem radu foruma, puno srece sa Zelenom Lutrijom svima koji su igrali i zeljno iscekuju famoznu "belu kovertu", i jos vise srece onima koji su otisli u USA, da im pocetak bude bez problema, sa sto manje peripetija i nejasnoca.
Ziveli!