![]() |
|
|
Agencije za prijavu Uputstva, procedure i utisci vezani za agencije za prijavu na lutriju |
Agencije za prijavu » Application Received - Sta sad? » Bitni linkovi | ||||
Agencije za prijavu | USAFIS | O Lutriji | Korisne informacije | Učlanite se |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Mozda nije pravi podforum za ovo pitanje, ali sta je tu je
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sudeci po tome da pitas u ovo doba godine, to se ne prijavljujes preko sajta lutrije vec preko sajta neke od agencija. U tom slucaju, navedi naziv agencije (sajta)da mozemo bolje da ti pomognemo.
Dalje, kako si se prijavio preko agencije, tvoja aplikacija jos nije poslata. :-) Agencije naplacuju da ti provere podatke, pa da te oni onda prijave na besplatnom (zvanicnom) sajtu u periodu oktobar-decembar, kad je zvanicna prijava. Dakle, oni (agencija) su primili tvoju aplikaciju, i oni ce te kontaktirati ako nesto nisi dobro naveo. Jel to odgovara na tvoje pitanje? :-)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
I ja imam isti problem. Mislim da to obavestenje o primljenoj aplikaciji znaci upravo ono sto je neko napisao - da su tehnicki aspekti aplikacije ispunjeni i da je ona prosledjena do odredista... Eventualna diskvalifikacija se vrsi naknadno, detaljnijim pregledom aplikacije.
Ja mislim da sam ja diskvalifikovana davnih dana zbog neodgovarajuce fotografije, zato se koverti ni ne nadam ove godine. |
|
||||
|
||||
![]()
Macko, u oktobru otvori novu temu pa da ti pomognemo... Mozemo da ti proverimo podatke/sliku ako nista drugo, cisto da budes spokojna da ti je aplikacija u redu...
|
|||
|
|||
![]()
E to je pametna ideja!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ko je bre ovaj ,,Gusar,,...odakle se stvori ovde???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ma BOT, Srdjevic ih kreira da kao ima vise clanova foruma..
Za svakog novog clana njemu cia daje po 1000$
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Eeee,onda OKela,...Gusari...nava'lte
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|