![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2022 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cak i meksikanci koji su rodjeni tamo a roditelji im dosli ilegalno preko granice su za Trump-a. Bizarno. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Upravo zato i stoji "ODNOSNO adresa na kojoj primas postu". Nigde u mom komentaru nije naglaseno da moraju pod obavezno da stave adresu na kojoj zive, ali mogu da je stave jer nije bitno da li su tu prijavljeni ili ne. To je vise pitanje da li su sigurni da ce biti na istoj adresi zbog dobijanja poste. Dakle nije bitno ni gde je ko prijavljen, vec da ima validnu adresu, koja je sigurna za dobijanje vazne poste. Lepo pozdrav takodje ![]() Danijela
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
za suprugu nisam stiklirao fimale, ostalo male
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne glasaju "stariji imigranti" protiv dolaska novih imigranata. Za Trampa (na primer) glasaju iz drugih razloga. Nijedan kandidat za predsednicko mesto nije rekao da je to jedina stvar za koju se bori. Postoje uvek dodatne stvari koje privuku glasace. Mislim da ni jedan "dodjos" nije protiv novih legalnih imigranata. Ne dolazimo ovde iz dosade ili obesti, nego zato sto nas je nesto ili neko oterao iz zemlje u kojoj smo rodjeni.
|
|||
|
|||
![]()
шта је то тачно трамп укинуо поводом емиграције, или је отежао?
и, шта говори да ће бајден вратити повољнију ситуацију за имигранте? |
|
|||
|
|||
![]()
Je l se ti zezas ili sta? Eto imas ovde primer koliko je ljudi izvisilo prosle godine, a i ove ce.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima
![]() ![]() Čitam forum već neko vreme, a ove godine sam rešila da okušam sreću, tako da sam se prijavila na lutriju. U Srbiji živim kao i većina mladih - iako imam završen fakultet, čak i radim u struci ![]() Baš imam iskrenu želju da emigriram. Znam da bih makar imala šansu, koju ovde... plašim se da nemam. Hoću svim učesnicima da poželim sreću, i da ostvarimo svoje potencijale, ako je potrebno da odemo preko okeana za to, neka tako bude. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
питао сам шта је то бајден обећао да ће побољшати око имиграције и имиграната ако дође на власт, јер је наводно познато да су демократе про-имигрантски. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
и у свету такође. од финансијске и моралне кризе свет све дубље и дубље тоне у хаос. иначе најбоље је не надати се уопште око лутрије, јер шансе су толико мале. они који добију су прави срећници. најбоље је улазити без икаквих емоција. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |