![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2023 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
@adojaro stupio sam u kontak sa osobom koj si mi poslao ali rekao mi je da grupe za ove godine nema jer je bila to grupa samo kad je bila Corona
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dali nekoj ima informacija za dete so autizam, dali pominale na intervju ili gi odbile?
Kakvi se moznostite za imigracija so autizam? |
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da to nije razlog za odbijanje. Ako se ne varam, razlog za odbijanje bi bila bolest koja ugrozava javno zdravlje. Autizam to nije.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da ne otvaram novu temu....
Još malo do izvlačenja. Za nekoga možda počne novo poglavlje života. Neka lijepa priča. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hmmm...sta reci generacijo, masta radi svasta
![]() Dug ce ovo mjesec biti ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Svake godine u ovo vreme mi se javi nova nada. Uzdravlje, da pozelenimo konacno i zaboravimo na ovaj prokleti Balkan
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |