![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
...i još nešto me interesuje, zašto DS 260 bude zaključan...jel to ima veze sa poslatim podacima kao kompletirano poslato i onda zakljucaju formular?Izvinjenje ako smaram i ponašam se kao da je sin već izvučen(za njega je poslato)samo hoću da se bolje imformišem
|
|
||||
|
||||
![]()
Da li mislite na DS-5501? Jer to je formular za apliciranje za GC, a DS-260 popunjavaju samo selektovani kandidati. Inače ako je formular "zaključan" samo obrišite cookies iz pretraživača ili koristite neki drugi pretraživač (Opera, Chrome, Mozilla, IE).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam gde bih postavila ovo sto sam upravo procitala na jednom portalu.Evo sta je jedna gospodjica rekla za zelenu lutriju.
Prvi krug lutije i jeste lutrija ( kada izvuku 100000 imana), a onda dolazi drugi gde te "istresu iz gaca" sa pitanjima. Tek posle drugog kruga se biraju potencijalni imigranti. Nakon toga treba da uradis sve lekarske preglede, povadis potvrde i apliciras za vizu. Svaka zemlje dobija odredjeni broj viza, tako da ukoliko se odredi veci broj viza za Srbiju, te godine su vam vece sanse da je dobijete. Fakultetsko obrazovanje nije uslov, ali fakultetski obrazovane zene dobijaju cesce vizu nego muskarci bilo kog obrazovnog profila. To je dokaz da lutrija i nije bas lutrija, znajuci da je veci broj aplikanata muskog roda. Zasto zene? Pa na osnovu profila, fakulteski obrazovana zena je bolji imigracioni materijal (radna, pametna, manje konfliktna, privrzena porodici...). Sta vi mislite o ovome? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Ne bih nazvala ovo glupošću iz prostog razloga što izvlačeći statistike određene grupe tj. osoba koje se prijavljuju na lutriju, možeš doći do raznih zaključaka i isto tako oni mogu biti pogrešni .
Mislim da postoje stvari koje su slične za sve nas ovde: Kao prvo informatički smo pismeni bar u meri da smo se nasli ovde Shvatamo da nasa drzava, bez obzira koliki smo patrijioti ,malo toga ima da nam ponudi Spremni smo na rizik koji nosi ova pustolovina I mogla bih tako nabrajati do sutra a pojenta je da u tolikoj grupi ljudi koj streme ka isto cilju mozes izvuci razne statistike tipa vise zena vise fakutetlija i ko za jos kakve sve statistike. |
|
|||
|
|||
![]()
Drago mi je ako je tako. Pogotovu ovaj deo oko razgovora i "istresanja gaca" kako je doticna rekla.
Izvini goKi ali nisam sigurna da sam te najbolje razumela,mada okvirno kapiram sta si hteo da kazes. U svakom slucaju drago mi je ako ovo nema veze sa istinom ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |