![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Kako naći najpovoljniji let za Ameriku » Bitni linkovi | ||||
10 korisnih saveta za kupovinu jeftinih avionskih karata | Kupovina karata - AGENTI | Kupovina karata - ONLINE | Kuponi i sniženja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Opet sa druge strane, letenje ka USA mi je ubedljivo najbolje Virginom... Mi smo karte u jednom pravcu platili 310 evra po osobi od BG-a do NYC-a i opet bih leteo njima. Leteo sam Luftom do Denvera 2008, dva rucka, dobra klopa, ali zabava nula... Sta ti puste od filmova na ekranu ispred tebe, ne mozes bas puno da biras... Virgin ima preko 60 filmova u ponudi, starijih, novijih, englskih, azijskih, sta hoces ![]() U svakom slucaju, sledeci put kada budem morao da letim, nadam se da cu naci neku povoljnu kombinaciju za njih ![]() Pozz |
|
|||
|
|||
![]()
Problem sa luftom preko Frankfurta je taj da avion iz BG-a cesto kasni, stigne kasno u Frankfurt i cesto se propusti iduci let i moras prespavati. Desilo se mojoj mami, pa odmah potom i mom drugu 2 meseca kasnije. Frankfurt treba ako je ikako moguce izbegavati.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
nije Lufthansa kriva, zbog guzve u Frankfurtu na aerodromu mogu da kasne avioni sa sletanjem
Inace... treba ljudi da paze kod presedanja na bilo kom aerodromu, ako letite nekom americkom firmom dalje, intervju na aerodromu je obavezan, pa treba ukalkulisati i to vreme.... dva sata izmedju letova je laganica, moja devojka je poslednji put imala samo 50 min za presedanje na drugi let, jedva su joj prtljag utovarili, intervju je morala brzo da uradi i to se za prtljag zalila da joj je neophodan, inace bi dosao sutradan u NY Last edited by botexag; 04.02.2011 at 18:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Što se tiče vremena između letova, u odlasku imam 3 sata, a u povratku 2 sata čekanja. Valjda je dovoljno da se sve sredi sa prtljagom i slično...
|
||||
|
||||
![]()
Imas sasvim dovoljno vremena... Ja sam dva puta leteo preko Frankfurta i nije bilo nikakvih problema, oba puta po oko 2 sata pauze, jednom Unitedom, a drugi put LH.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sasvim solidno, kao i vecina svetskih aerodroma, obavlja uspesno funkcionisanje avio-saobracaja. Problemi koji mogu da se dese prilikom nekog leta su nepredvidivi i zavise od same situacije prilikom leta. ![]() Meni se dogodilo da sam leteo Lufthansom iz Chicago-a za Frankfurt, i da sam imao 2 i po sata vremena do leta za Beograd, ali tokom leta jednoj putnici je pozlilo i morali smo prinudno da sletimo u Montreal. Naravno, u Frankfurtu sam zakasnio za connecting flight i cekao sam 7 sati. Dobio sam od kompanije 20 eura za sendvich i sokic. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
i to je nesto.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@botexag
Onda se definitivno isplati cekati... ![]()
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Studirati ili otici u Ameriku? | IvanDash | Vaša strana | 19 | 12.10.2014 19:08 |
Sanse za odlazak u Ameriku | dina123 | Vaša strana | 4 | 23.04.2014 07:34 |
Kako da dodjem kod žene u Ameriku | ozenjen | Porodične imigrantske vize | 18 | 09.08.2013 23:20 |
Idemo u Ameriku (dokumentarci) | perodot | Lokacije u USA | 4 | 27.10.2009 14:41 |
![]() |