![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Kako naći najpovoljniji let za Ameriku » Bitni linkovi | ||||
10 korisnih saveta za kupovinu jeftinih avionskih karata | Kupovina karata - AGENTI | Kupovina karata - ONLINE | Kuponi i sniženja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Moje iskustvo: Zovu telefonom i salju majlom ponudu (1-3 dana). Na njihovom sajtu popunis upit za zeljenu destinaciju...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
hvala Zeljko |
|
||||
|
||||
![]()
@Aco
Ja bio kod njih licno u cetvrtak, svrn'o na 5 minuta..Stigao mi mail u ponedeljak..A mozes i sve preko neta.. Pozovi ih telefonom za svaki slucaj... |
|
||||
|
||||
![]()
@Orange
To sam i ja cuo da moze da se desi, i dobro bi mi doslo, ali nazalost nije tako bilo ovog puta.. U jednom smeru je 35 190 dinara, a povratna 62 798 din. Bar su meni to ponudili u Biseru.. Tako da usteda i nije neka, pogotovu sto je gubitak pri promeni termina veci od nje.. |
|
||||
|
||||
![]()
Hej, mislite da je rizicno da putujem samo 8 dana pre isteka vize? Ja mislim da i nije, nego ovi moji poceli da me pranoisu..
![]() Uostalom to je tek u septembru..A i u krajnjem slucaju, let se da pomeriti, mada treba doplatiti.. Al' ako se nesto desi, ima da plivam ako treba.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne bih se ja sa time zezao....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala narode, cenim vase sugestije.. Mislim da ste u pravu... Kartu jos nisam kupio..
Razmotricu.. (uhhh.. Sad razmisljam o nekih 16-17 dana ranije..Treba da uklopim sestrinu svadbu koja je pocetkom septembra..valjda to bude dovoljno majku mu..) Sad jedno glupo pitanje - Kol'ko treba da se stigne brodom do tamo? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Studirati ili otici u Ameriku? | IvanDash | Vaša strana | 19 | 12.10.2014 19:08 |
Sanse za odlazak u Ameriku | dina123 | Vaša strana | 4 | 23.04.2014 07:34 |
Kako da dodjem kod žene u Ameriku | ozenjen | Porodične imigrantske vize | 18 | 09.08.2013 23:20 |
Idemo u Ameriku (dokumentarci) | perodot | Lokacije u USA | 4 | 27.10.2009 14:41 |
![]() |