![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Pitanje vezano za tehničke stvari... » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ma kakvo crno nazad
![]() Kako bih rado menjao dugacke gace za taj faktor 70 ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zadivljen sam brzinom odgovora, i spremnoscu da se pozabavite stranim i nepoznatim terminima, sto me navodi na pomisao da ste ozbiljno predani ovom poslu ( sto je za svaku pohvalu ) ili sam vac bocnuo gde vas boli a kazu da je istina bajbolnija. Elem. Errare humanum est. Prihvatam na sebe kritiku za preostru reakciju upucenu vama, ali mi se ucinilo da sam osetio blagu dozu pretnje od buducih odgovora forumasa. ZENO! Nihil homine est miserius aut superbus.
|
|
|||
|
|||
![]()
Optimus orator est qui minimis verbis plurimum dicit.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kakvom crnom poslu..., imamo internet
![]() Vasa vacua maxime sonant. Tempora mutantur nos et mutamur in illis.Cessante causa cessat effectus. Ti to, kao, iz glave... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sve sam go Cezar, jbt!? ili google translator? Tja, djavo bi ga znao...
Ave!
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi bolje ucite spanski, trebace vam ovde!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Koliko uopste postova treba da bi se otvorila opcija za menjanje potpisa, da imam podatke kao i svi drugi clanovi?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja opet sa novim pitanjem
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Postavljate pitanja na pogresnom mestu!!!!! Zasto administratori ne reaguju, forum postaje konfuzan.
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pitanje vezano za decu | mrki | Stare teme | 5 | 07.10.2011 18:44 |
Pitanje vezano za useljeničku vizu F4 preko brata/sestra | Feda022 | Porodične imigrantske vize | 10 | 03.06.2011 13:24 |
hmm pitanje vezano za OS155A - not delivered | zex | Stare teme | 1 | 02.12.2009 15:10 |
Pitanje vezano za putovanje u USA | dekica | Vaša strana | 1 | 28.10.2008 00:55 |
![]() |