![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Treci put ucestvujem u lotariju , i sad 3xNista, vise srece drugi put .
__________________ 2018 .. 2xNista 2019 .. 2xNista 2020 .. 3xNista |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
Nov (tj smo posto smo bracni par) i prvi put pisemo post ![]() Dugo pratimo forum, i imamo zelju da odemo u USA, ovo je cetvrta godina kako igramo GC i da....izvuceni smo i to oboje ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Samo ako vam nije problem da nam napisete odakle ste..? Da ne bi bilo nedoumica da sam krivo razumela OBOJE ste izvuceni kako ste napisali ? Dakle rec je o dva zasebna dobitka ili je jedan dobitak, a razume se da oboje idete? Ukoliko je zaista rec o 2 dobitka to je onda ravno cudu..i Vama odlican pokazatelj da su vam SAD sudjene 👑 👏🍷hvala na odgovorima i srecno oboma
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jako interesantno da ste oboje izvučeni, iskrene čestitke! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
2 put 2xnista 👍 vise srece drugi put.....jesen je tu za par dana 😂
|
|
||||
|
||||
![]()
Prva godina učestvovanja, ćorak! Mozda sledece godine bude bolje
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala na cestitkama 😁. Iz Srbije smo. Da bukvalno smo oboje smo izvuceni 😁. Nismo jos proveravali case number (nismo stigli a i nisam siguran kako se radi to 🤔) samo smo proverili statuse. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Srećni ste dobitnici ali sada oprez, preostaje vam mnogo čitanja i nerviranja ali jako bitno da sve fino iščitate, shvatite kako sam proces funkcioniše i onda pratite svaki korak da odradite kako treba... Naravno, tu je i ekipa s ovog foruma da vam pomogne i odgovori na sve nejasnoće... Predlažem vam da kroz koji dan kad se utisci slegnu posjetite web stranicu Brit Simona: www.britsimonsays.com i zapratite njegov youtube kanal. Na ovoj stranici bukvalno možete saznati sve o lutriji i o funkcionisanju iste... Ono što je bitno je to da ste srećni dobitnici, eh sada samo polako i biće sve u redu ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Hvala puno na savetima, trebace nam mnogo zivaca pre svega ![]() Jedno pitanje, da se odmah nadovezem... Zena ima manji case number ali nema 4-rogodisnju srednju skolu (ima trogodisnju pa je skoro zavrsila jos jednu cetvorogodisnju) ali ima 9 godina radnog staza (7god na poslednjem poslu), dok ja imam Bachelor... Da li postoji varijanta da svako "gura" svoju kartu, ili cemo morati da se opredelimo za jednu? |
|
||||
|
||||
![]()
Za mene peta prijava - has not been selected
![]() Cestitam GiM, to je ja mislim prvi put da vidim odkad pratim forum 5-6 godina da oba supruznika dobiju. Zeznuta godina za dobitnike sto se svega tice doduse. Valjda ce Trump dici zabranu uskoro za GC Last edited by Andrew Wiggins; 07.06.2020 at 17:28. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |