![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Formular I-864 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
sad samo da se ceka
![]() Mali hint : ako je nekom frka za posao moze uvijek za pocetak na cruiser. Radio sam vec , a sa green cardom mislim da se moze odmah dobiti posao. Npr. shop assistant , 1600+ USD , ne radi se mnogo , sve je placeno. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
upisi broj i stavi da hoces nov ali da ti bude isti broj, i dobices novu karticu sa istim brojem, bez onih silnih pisanija Nije ti to toliko bitno, u ambasadi su mi rekli "svakako moras da ides u SSO a kad smo otisli meni je moji (staru) karticu ona na salteru uzela i dala pismo koji dobijaju i svi koji prvi put apliciraju. Sve je odradjeno za 5 dana i stiglo regularno i za mene i za jelenu
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|
![]() |