![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Print or Type your answers? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Za perfekcioniste (kakav sam i sam) evo samo malo estetski doteranija verzija pošto sam tek sad primetio da je u ovoj prethodnoj malo visoka linija na kojoj se unose podaci, kod: Telephone Number (Optional) i dole kod: Date (mm-dd-yyyy)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Hvala obojici na pomoci, skinuo sam fajl, videcu da li je bolje od opcije koju sam juce "provalio" - a to je bas typewriter alatka u Acrobatu. E sad, sto rece KanyeWest, za perfekcioniste kakav sam i sam, nervira me sto ne mogu da biram font i velicinu slova, pa zaista izgleda kao da je kucano na nekoj prastaroj Olimpiji. Slicno, dok sam popunjavao onaj drugi (a izgleda da je i u ovoj "ozivljenoj verziji isti slucaj), broj karaktera je limitiran, iako bi bilo mesta da se napise u dva reda, pa sam morao da popunim u predvidjenom prostoru deo odgovora u predefinisanom fontu, a da dokucam ostatak u Typewriterovom fontu. Nije strasno, ali nije ni lepo. Kako ovo resiti, tj. da li je ikako moguce menjati/birati font?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by KanyeWest; 25.06.2009 at 13:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Kao sto negde rekoh - ne odustaj nikada... skinuo sam i foxit, za svaki slucaj, a sad cu malo da se igram i sa Acrobatom. U svakom slucaju, hvala puno na pomoci :-)
|
|
|
![]() |