![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2011 Countdown » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ali,da ne smaram vise sa necim sto se mozda nikad i ne desi,ostaje da sacekam jos neki mesec da vidim da li me je osecaj prevario ili ne... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To se odmah rješava! Ako vidiš da ćeš ući u neku ozbiljnu vezu odmah kažeš da imaš namjeru nekad negdje otići i da se to jasno zna.
Bar sam ja tako razmišljao, šta znam! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Chombe, samo opusteno. Treba da pravis planove, stalno, a pogotovo u ovim teskim vremenima. Ali nema razloga za paniku, cak i kada bi nekako mogao da znas da cete sigurno izvuci (sto ti ja najiskrenije zelim). Ako te izvuku imas dovoljno vremena za konkretne planove i akcije, a ako se budete voleli icicete zajedno i na Jupiter ako treba. Samo laganica i uzivaj u zivotu.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ljudi svasta pisu na ovom forumu,a ja ovo izneo kao neki svoj osecaj,pa cisto da vidim za par meseci da li sam bio u pravu. U svakom slucaju hvala na podrsci! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Svakako da si u pravu da to nije sigurno, samo sam htio reći da treba o tome razgovarati, imati viziju i ne doći pred svršen čin pa ne znati kuda onda sa životom. Svako ko se prijavi u bubanj svjestan je da sutra može biti izvučen i da to povlači sa sobom okretanje nove stranice u životu, bio čovjek sam ili sa partnerom.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragi moji, drage moje...
![]() Dok cekamo svi tu cuvenu belu, da li neko moze da mi kaze koliko novca je potrebno za proceduru - u smislu lekarskog pregleda, taksi koje se placaju i slicno... Cisto onako, okvirno... Zelim svima od srca da dobiju GC i da odu odavde, a i ja zajedno sa njimaaaaa... ![]() Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
Taksa 775$
Lekarski 110$ Vakcine se posebno naplacuju pa visina nadoknade zavisi od broja koji treba da primis, ali i tu treba biti spreman na 40-50$. ![]() |
Tags |
dv-2011, dv2011 |
|
|
![]() |