![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2011 Countdown » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Video sam samo deo, ali od posla i kuckanja na forumu nisam odavno detaljno pregledao dokle se odmaklo. Verujem da je posao temeljno i detaljno odradjen, samo sam hteo da kazem da je broj pitanja na koje je vec diskutovano toliko veliki i da vec ima toliko mnogo informacija da FAQ postaje mala tematska Wikipedija
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() to ti je tako prijatelju... čisti murphy... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da,da.Nista bez starog dobrog Marfija...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ceka godoa (kovertu)!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Obavezno bar jednom dnevno proverim da li je vec neko dobio tu famoznu kovertu...
![]() Nestrpljenje raste ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pa zar nije malo rano da proveravaš ? Prve koverte stižu valjda početkom aprila.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kao sto rekoh nestrpljiv sam...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Brate minli, neznam kako je vama ali meni baš brzo prodje. Znate vi da smo slali uloge oktobra meseca? Evo navršava se pola godine već, još dva puna meseca (April i Maj) i 1.jun je tu. Hej ljudi, još dva meseca! Neki će se ljudi obradovati a neki razočarati. Jao, možete zamisliti da će za dva meseca nekima da se promeni život.
I ja sam hteo da odem u Ameriku (i dalje želim) ali ostao sam bez kinte pa ako me izvuku teško da ću da odem. Nemam ni dinara u džepu, možda samo za avionsku kartu. Eh jebem li ga. A ja ne znam tamo nikog pa ako odem idem sam i moram da skrpim lovu bar za jedno tri meseca + karta i sve pregledi = 4,000$ ili ti 3,000€ jer ni kod njih ne cveta ekonomija pa može da prodje neko vreme dok se ne nadje neki posao. E, zamisli neko ludi za zelenom kartom a ne dobije, a ja dobijem a nemogu da odem. Koji trip, šteta što nije GC prenosljiva pa da mogu nekome da poklonim. Imam jak osećaj da ću da budem izabran a nemam pojma zašto. Jesam se raspričao... ![]() |
Tags |
dv-2011, dv2011 |
|
|
![]() |