![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2011 Countdown » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ako te izvuku imaces minimum godinu dana da skupis sto je moguce vise para. Ako vec sada krenes da stedis imas minimum 14 meseci da skupis tih 4 hiljade $ koje si naveo kao neophodne, a to je matematicki gledano 285 dolara mesecno. Mislim da ta suma zaista nije dovoljno velika da bi vec sada razmisljao u pravcu neodlaska. Polako, ako imas vere da ces dobiti kovertu imaj i vere da ces ustedeti dovoljno novca, a onda uz malo srece i mnogo truda uspeh nece izostati...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Inace mene je u decembru udario auto i evo sada sam dobio odstetu od oko 1200e, tako da imam za vizu i mozda avio kartu (ako udjem u minus na kartici).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
hehe drugari su mi rekli da sledeci put kada im zatrebaju pare me bacaju na kola!
![]()
17.01.2011. - stigao u Chicago Last edited by nemili; 24.03.2010 at 22:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Pazi, nije da mi nije palo na pamet.
|
|
|||
|
|||
![]()
ja supruga i dvoje dece smo se prijavili moj san o americi traje bar 15 god. moja zena nikad nije htela da ide preko ali ove godine bas hoce tako da sam ubeđen da dobijamo grinku i jos nesto samo sto sam se skucio kako treba nasao dobar posao i grinka ce doći sigurno jer kod mene je tako celog zivota kad nema onda nema nista a kad ima onda kipi i prvi put sam hladnokrvan za razliku od proslih prijava videcemo zelim vam svima srece
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|||
|
|||
![]()
Pa dobro, ako se tako gleda onda i nije baš tako strašno. Kao što neko reče, bitno je da te izaberu, ostalo su sitnice.
![]() |
Tags |
dv-2011, dv2011 |
|
|
![]() |