![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dreamerns;14889]Ja obozavam irsku muziku i kada sam cuo koliko irskih pubova ima u Chicago odusevio sam se.....medjutim, ni u jednom od njih se ne pusta irska muzika, niti bilo kakva ziva muzika.....nego, plazma tv, bud light, jukebox i sport. Kod nas se to zove sportska kladionica, ovde je to irski pub.[/QUOTE]
:blink: Irish Pub bez trunke irske muzike? Naravno tu su Ginis i Kilkeni...? Kao i nash RedCow u NS, chista komercijala. Jedino mi je Dublin uvek imao smisla. Nije nikad bio strogo Irish, ali je muzika uvek bila odlichna. Rokabili, Punk, Rock, Heavy Rock, Brit Punk... i naravno The Dubliners, The Pogues... Itd. A koji su uslovi za otvaranje kafane u Chi? Imam ja gomilu Irish-a :D Inache i sviram (raspao se bend :() IrishPunk :)
|
||||
|
||||
![]()
ljubitelj sam guinness-a, tako da u meni povremeno tece irska krv i uvek sam raspolozen za te varijante! odusevio sam se stepom pre par godina kada je u skc-u gostovao jedan irski sastav. e sad mogu da zamislim kako bih to izgledalo negde u usa gde ima dosta Iraca...
|
|||
|
|||
![]()
Nista nije kao nekad sto je bilo.:no:
|
|
||||
|
||||
![]()
@Zana trazio sam po forumu o zemljitresima ali nisam nista konkretno nasao. Posto vidim da si u CA, molio bih te da malo objasni situaciju. Poslednjih meseci se bas ljulja to podrucje pa me interesuje kako ti to dozivljavas. Ono sto sam citao o CA mi se svidja ali me plase ti zemljotresi. Kako to izgleda u real life?
Hvala! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Neverhood;14905]@Zana trazio sam po forumu o zemljitresima ali nisam nista konkretno nasao. Posto vidim da si u CA, molio bih te da malo objasni situaciju. Poslednjih meseci se bas ljulja to podrucje pa me interesuje kako ti to dozivljavas. Ono sto sam citao o CA mi se svidja ali me plase ti zemljotresi. Kako to izgleda u real life?
Hvala![/QUOTE] Odmah da ti kazem, ovde svako podrucje ima svoje kataklizme. CA su zemljotresi, centar lupaju tornadoi, sever poplave i blizzard, jug uragani.... |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dare_ns;14894]:blink: Irish Pub bez trunke irske muzike? Naravno tu su Ginis i Kilkeni...? Kao i nash RedCow u NS, chista komercijala. Jedino mi je Dublin uvek imao smisla. Nije nikad bio strogo Irish, ali je muzika uvek bila odlichna. Rokabili, Punk, Rock, Heavy Rock, Brit Punk... i naravno The Dubliners, The Pogues... Itd.
A koji su uslovi za otvaranje kafane u Chi? Imam ja gomilu Irish-a :D Inache i sviram (raspao se bend :() IrishPunk :)[/QUOTE] Ma to je sve meni ok...nije irska muzika, ali su rock bendovi. Ovde je irski pub u istom stilu ko RedCow i sl, ali sada zamisli da tu ubacis tonu plazma televizora od 50 incha i vosti se sport na sve strane. Izem ga, ali nekako mi se ne uklapa u koncept nikako. |
|
||||
|
||||
![]()
Moram otvoriti irsku kafanu... nema druge :D
Inache, ne znam da li si bio u Dublinu u poslednjih godinu-ipo dana, ali i Vlaci sad ima Plazmu :) Pushtaju se koncerti, spotovi, skroz je opravdano postojanje :D ... Mesto jednostavno ima dushu.
![]() |