![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne razumem ovo boldovano? Kako misliš radna? Ovo sada što su produžili rok na 10 godina je za turističke i kraće poslovne posete. Za radne je druga procedura, dokumentacija i one se ne izdaju na 10 god, već zavisi od slučaja do slučaja.
|
||||
|
||||
![]()
Nije samo fora da bi Srbija ušla u WVP da imamo manje od 10% odbijenih... tu su pregovori, potpisani sporazumi sa SADom, ali pre svega, oni to daju svojim saveznicima... Srbija to bas i nije.
![]() ![]() Meni je samo da HRV uđe do kraja godine, kako se najavljuje... pa da mi keva dodje visa free ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
uf
![]() ![]() a za ta dokumenta, oni samo imaju puno pravo da ti traže sve, samo ne moraš da popunjavaš formulare i da se cimaš u ambasadi. I ja sam nosio gitaru preko granice, pa me ništa nisu pitali, a drugaru su hteli da carine (granica sa Hrvatskom). Bilo je slučajeva gde bend ide da svira u Hrvatsku, Mađarsku, i traže im licencu, a bilo je i da ne traže. Sve je stvar slučaja. A oni su, na žalost, vlast.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Radujem se zbog toga, a nadam se da je Srbija sledeca... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ukoliko bend ide da svira u hr traze im radnu dozvolu i ata karnet za opremu
|
||||
|
||||
![]()
znam, ali ih nisu pustili iako su imali.
|
||||
|
||||
![]()
Ček, ček, ček! Šta ovo konkretno znači? Da li ja mogu u Americi da radim sa turističkom vizom? Koliko znam (nisam sigurna) nakon 7 godina provedenih u Americi se dobija permanent, zar ne?
Kao svaki Srbin odmah kalkulišem kako da zeznem sistem, ali šta ću... |
|
||||
|
||||
![]()
Ma vazi :-) Turisticka viza se izdaje na 10 godina od skoro ali to nikako ne znaci da mozes da udjes i sedis ovde svo to vreme :-) Prilikom ulaska u pasosu ti lupe jajasti pecat na kom ti se boravak ogranicava na 6 meseci. Ostanes li duze, smatras se ilegalnim imigrantom :-)
Ljudi su pokusavali da "zeznu sistem" tako sto su u 6-om mesecu izlazili u Meksiko na nedelju dana pa je veliki deo te ekipe u tom istom Meksiku i ostao jer im nisu dali nazad zbog sumnje da su potencijalni ilegalci... Ne zafrkavaj se sa turistickom vizom :-) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odobrena iseljenička viza posle 5 godina | stanko76 | Porodične imigrantske vize | 130 | 24.09.2019 10:25 |
Ukidanje viza za građane Srbije sa Sjedinjenim Američkim Državama | PaulGarrett | Stare teme | 7 | 26.02.2012 12:31 |
Koliko dobitnik GC mora da boravi na američkom tlu, da bi stekao državljanstvo? | ego | Vaša strana | 5 | 27.04.2010 06:00 |
Sta mozemo vec sada da uradimo? | Tarzan | Stare teme | 17 | 08.12.2009 09:41 |
ZelenaLutrija od sada i na Twitter-u! :) | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 2 | 20.04.2009 18:24 |
![]() |