![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Dali se viziranje odlaže posle obavljenog interviua u ambasadi ili se odlaže i sam interviju......evo mog slučaja...Ja sam izvučen a samnom i supruga i trogodišnji sin,broj je 12304 i po ranijim iskustvima forumaša razgovor u ambasadi bih mogao očekivati u dec ili jan...to bi sve bilo ok da u decembru ne očekujem još nešto....rodjenje drugog deteta!Pitanje je ustvari dali ja trebam da odložim interviju ako mi zakažu rezgovor pre rodjenja deteta...dali je neko imao sličan slučaj tj problem.Kakva je procedura kada teba da se u proces dobijanja Zelene karte uvede novi član porodice!?
![]() Last edited by batiša; 21.08.2010 at 21:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Iskreno ne znam kako ide ako dobijete zelene karte, pa onda prijavljujete dete. U obrnutom slucaju je lako, verovatno vam za intervju treba npr izvod iz maticne knjige rodjenih, mozda jos nesto, ali to je najbolje da pitas u Ambasadi. Ja bih se na vasem mestu opustila i cekala radosni dogadjaj, u svakom slucaju cete do novembra znati kad vam pada intervju pa tada delajte.
|
||||
|
||||
![]()
Hvala na savetu Zabice...
|
|
||||
|
||||
![]()
Cut off brojevi za Novembar
Europe 12,500 http://www.travel.state.gov/visa/bul...etin_5145.html Krenulo je odlično ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kad cemo mi sa brojevima preko 20.000 da dodjemo na red?
|
|
||||
|
||||
![]()
12500.............rekao bih da je krenulo više nego odlično (mi 123xx)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uh......meni se bas i ne zuri.... Ja sam 11xxx, nisam ni drugu kovertu jos dobila...
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
||||
|
||||
![]()
Ja ne znam kako drugačije da ti odgovorim nego sa: "kada dođemo na red"
Svakog meseca izlazi bilten za naredni u kome se objavljuje cut off broj, što znači da svi ispod tog broja dolaze na red u tom mesecu. Jedino da pratiš, kao što mi pratimo visa bulletin i gledaš kako se prozivaju brojevi, jer nema nekog pravila, ali recimo da mi sa brojevima preko 20000 ne bi trebalo pre maja meseca. Ali ponavljam sve je relativno i zavisi od dinamike prozivke brojeva. @batiša: ![]() @celestine: uf što bih se ja menjao sa tobom rado ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav!
Nije mi jasan ovaj "December coming soon". Kako tako brzo? Da li je to bilo i prethodnih godina.. 2 mjeseca u jednom? Hvala |
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|
![]() |