![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala [B]Zana[/B] i [B]Score[/B] na prijedlogu. Slicno sam i ja razmisljao, ali me buni to sto u prijavi stoji City a ne Place. U licnoj karti stoji samo mjesto, bez opstine (nove plastificirane licne karte), dok u pasosu nisam siguran. Moram ga potraziti, ali mislim da je i jedno i drugo.:wtf:
Pozzz |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lover;18221]Hvala [B]Zana[/B] i [B]Score[/B] na prijedlogu. Slicno sam i ja razmisljao, ali me buni to sto u prijavi stoji City a ne Place. U licnoj karti stoji samo mjesto, bez opstine (nove plastificirane licne karte), dok u pasosu nisam siguran. Moram ga potraziti, ali mislim da je i jedno i drugo.:wtf:
Pozzz[/QUOTE] Veruj mi, uopste nije bitno, ne trazi pasos, unutra je ionako prepisano sve iz licnjaka, stavi to sto ti je u licnjaku, i pevaj!
|
||||
|
||||
![]()
Postoji tu jos jedan problem!
Sad ce ljudi reci da sam pomalo dosadan, ali to je odraz drustva u kojem danas zivim i desavanja 90-ih na ovim prostorima. Naime, Zivim u Gradisci (BiH), dok se prije rata zvala Bosanska Gradiska. Medjutim, sticajem okolnosti, politicka situacija drustva je takva kakva jeste i tu necu da ulazim u rasprave, dio BiH (u ovom slucaju RS) je prihvatio naziv Gradiska i u svim relevantnim dokumentima koji se izdaju u ovom entitetu stoji Gradiska, dok drugi dio BiH (Federacija BiH), dan danas upotrebljava naziv Bosanska Gradiska. Zajednicke institucije na nivou drzave su stavile i jedan i drugi naziv u licne karte i pasose,za dobrobit mira! E sad, ne mogu stavljati u prijavu Bosanska Gradiska/Gradiska jer to , naravno, ameri ne mogu da shvate. Supruga mi je rodjena ovdje i u rodnom listu pise Bosanska Gradiska, a trenutno zivimo u istom mjestu, pod nazivom Gradiska.:no: Ukoliko stavim npr. Bosanska Gr. i, daj Boze, izvuku, na svim dokumentima koje cu vaditi, pisace samo Gradiska!:grin: Volio bih da se ukljuce ljudi iz npr. Podgorice, Uzica, ili jos bolje iz Novog Grada (prijasnjeg Bosanskog Novog) i drugih mjesta, gdje je doslo do promjena naziva, da vidim kakva su iskustva imali i kako su reagovali ameri u njihovim slucajevima. Pozdrav! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Score;18225]Veruj mi, uopste nije bitno, ne trazi pasos, unutra je ionako prepisano sve iz licnjaka, stavi to sto ti je u licnjaku, i pevaj![/QUOTE]
Hvala [B]Score[/B], tako cu i staviti!:pozz: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li moze da se dobije viza ako je osoba osudjivana | Visitors | Vaša strana | 38 | 23.08.2017 06:39 |
kada se moze ocekivati prva koverta ? | ivkodrg | Prva koverta | 54 | 07.05.2010 08:11 |
Da li moze ovako? | srboljub89 | Vaša strana | 11 | 05.08.2009 21:22 |
![]() |