![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Proguglaj Stokes interview pa ces vidjeti kako se sve sazna. Onda najebe i imigrant i lazna/i mu USC supruznik.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ovo vazi za drzavljanina Amerike koji je svesno pristao na krsenje zakona! Sto se tice onog drugog, tj. stranca koji pokusava da dodje ili je dosao do green card, njemu se oduzima GC i biva deportovan.
|
|||
|
|||
![]()
Ok,hvala na informacijama znama ja u sta se upustam,ali ipak jos jednom hvala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Treba mi pomoc pa cu mozda malo skrenuti temu. Situacija je sledeca: ja sam dobio GC, dosao u NY, nasao dobar, stalni, legalan posao (IT). Video da mogu da se snadjem i zelim da dodevem u NY svoju buducu zenu. Marfi se tako lepo poigrao sa nama da nismo uspeli bracno stanje da regulisemo pre mog dobijanja GC-a te sam tako i dosao ovde sam da "opipam teren". Kakve sve opcije postoje za njen dolazak ovamo, konkurisala je za CG ali posto su verovatnoca i vreme jedno a nase zelje drugo... kako da aplicira za vizu i koju, da li brak moze da se zapocne ovde, kakav status bi imala po dolasku, itd.?
Hvala. Last edited by wl@t.Co; 11.12.2010 at 04:28. Razlog: p.s. sad videh da dizem temu iz mrtvih :) |
![]() |
Tags |
kowac |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je nekoga SAD kompanija pozvala na J1 vizu | Good Spirit | Ne-imigrantske vize | 4 | 13.09.2009 19:10 |
![]() |