![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
znaci svako ko pozeli da nesto napise na forumu treba prvo celog da ga procita pa da se onda oglasi na njemu
![]() forumasi bre sta vam je napali ste coveka kao poslednjeg idiota odmah ste na osnovu jedne poruke zakljucili da je terazijski crnogorac i sve lose. kakav sovinizam sutra cete reci ma da taj lik smara klasican hrvat, bosanac, lala ![]() razumem da treba opominjati ljude na ponovljena pitanja ali ovo je bas preterivanje samo sto se covek oglasio odmah mu lupili samar pa sta ako je uleteo sa pogresnim pristupom nemojte mi reci da vi kad odete na nov forum prvo ga citate 2 meseca pa postavite pitanje na njemu?!!! ![]() iznenadjen sam i uvredjen s ovi odnos na forumu ![]() znaci vise nam i ne treba niko nov na forumu jer ko ga j kad nije procitao ceo forum dajte bre malo lakse ovo zaista mislim ozbiljno good luck |
|
|||
|
|||
![]()
Mora vise puta da se procita i da se stalno vraca na neke teme.Ja od kako smo dobili drugu kovertu neprestalno citam i jos puno tema bi me zanimalo.Volela bih da se jave Veselinovici oni su mnogo lepo pisali ali ih u zadnje vreme nema.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prvo je poceo kako je procitao mnogo toga na forumu, a onda postavio pitanja na koje je bilo tema i gde je mogao da nadje odgovore. Nakon toga je bio ironican i prvi krenuo sa klasifikacijama o "balkanskim zenama od kojih hoce da pobegne"...., onda su ga sacekali stariji forumasi i sve ostalo je - istorija ![]() Da je bio drugaciji u konverzaciji sigurno bi dobio linkove sa temama, kao mnogi do sad iako je "detaljno citao forum" i hteo sve za juce... ![]() Nista strasno, moze on pronaci informacije i bez aktivnog ucestvovanja na forumu sto je, valjda, i cilj a ne ko je u pravu... "Ko je najstariji, ko je najstariji?" -Najstariji je deda, zato sto je deda star covek, to se zna..." ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Evo kako se Katarina ne buni...?
Strpljivo skuplja svojih 30 postova i sve je ok ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() I uvijek ce dobiti informaciju onaj ko pokaze da je zaista potrosio neki dio svog vremena da je sam nadje, a ne samo da mu se servira na tacni. Jednostavno, treba cijeniti vrijeme i volju ostalih, pogotovo starijih, clanova koji ovdje, mogu reci, "volontiraju", a ne samo svoje.. Bitna informacija blaga vrijedi... Mislim, forum nam i postaje tako nepregledan, upravo jer se jedna te ista tema i pitanja otvaraju na sve strane... ![]()
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Činjenica je da se ovaj forum bavi pa recimo samo odlaskom preko lutrije u USA ali po meni bolje je da admin to briše kad neko lupeta,i bolje je prećutati nego tjerati sa foruma. Neće smjeti niko da postavi pitanje kao novi tako i stariji. Evo ja sam imao pitanje vezano za one krokodile ali ne znam u koju temu to da postavim. Linčovaće me i poslati u istoriju! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Takodje, dosta sam proveo vremena citajuci da ne bih bezveze ponavljao isto pitanje koje je verovatno vec odgovoreno i jedina posledica toga je da sada znam mnogo vise o materiji nego da kazem mrzi me.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
To su ti sve ovde domace zivotinje... odes da trcis naletis na planinsku pumu samo skrenes i vrnes se kuci... jeleni i srne iskacu na sve strane, samo pazi da ih ne udaris kolima. Veverice su ono ko pacovi a pacovi su duplo veci nego bilo sta shto sam u Srbiji videla... eh da tu su i rakuni oni su djubretari. Aligatore konkretno nisam susretala... to ti verovatno neko sa juga moze bolje pojasniti
![]() U Chicago-u je bilo dosta gusaka... onih kanadskih (red velicine domace curke)... u vreme selidbe - april i oktobar... Amerika je dosta divlja kako god da okrenesh. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uze mi rec iz usta, jeste isao malo glavom kroz zid ali ste ga docekali s druge strane ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koliko košta život u Americi | dreadnot | Vodič za emigrante | 289 | 01.01.2018 08:35 |
VoIP varijante | dreamerns | Vaša strana | 11 | 04.09.2008 16:10 |
![]() |