![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Koje formulare poslati, sa neta ili iz koverte (i kako ih popuniti) » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Tacno, sto se tice vracanja prve koverte, cim je popunite, vratite je u Kentaki. Sto je pre oni dobiju, pre ce poceti rad na vasem slucaju, te ce pre i da se odredi vreme za intervju. Znaci, saljite sto pre...
Pozdrav i srecno! |
|
||||
|
||||
![]()
uh ... poludjela sam ispunjavajuci formulare! Naravno, pogrjesila sam na onom originalnom, ali sam nekako uspjela to da kao popravim. Onda sam nasla formulare na internetu, njih ispunila i odstampala i sad nemam pojma koje da posaljem. Na originalnim formularima koje smo dobili u koverti ne pise godina, ali se ipak malo razlikuju od ovih sa interneta. Na kraju cu da poludim i strpam i jedne i druge u kovertu
![]() p.s. vjerovatno niko nema konkretan odgovor, a ovaj post je ionako vise da se ispusem... |
|
||||
|
||||
![]()
pa ne puno, format papira je malo drtgaciji i nisu bas isto poredana polja. Stvarno ne znam da li da saljem tu odstampanu verziju ili originalnu ispunjenu rukom. Mada mislim da nisu tako striktni oko formulara kako mi mislimo, svakakve isarane zahtjeve za vizu sam vidjela koji su prosli na kraju. Al kako god, moji dokumenti sutra idu FedExom!
|
|
||||
|
||||
![]()
Upravo tako, potpuno si u pravu. Isti je to formular, nemoj da brineš. U međuvremenu sam počeo da sastavljam FAQ stranicu, tako da odgovor na ovo pitanje može sada i tamo da se vidi.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ok, sad mozda pretjerujem, ali vjerujem da cete razumjeti
![]() sorry ako zamaram i hvala unaprijed ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Stefice, koliko sam ja uspio upratiti.. bitno je da si ti taj datum rodjenja.. prepravila i poslie ga ispravno napisala.. a to sto ti se zaletilo ć umjesto c u nekom nazivu ili adresi nije velika stvar. Ako si stavila adresu skole tamo gdje nisi trebala ni to nije greska.. Super sto si stavila.. nisi dala pogresnu informaciju u svakom slucaju..
Znam kako ti je.. ja sam svoje papire stampao tri puta do sada, zadnji put sam otkrio da sam ostavio neka polja prazna umjesto da sam stavio N/A... Naravno i da sam ih ostavio prazna ne bi bio problem.. Ali toliko sam cekao da dobijem ovo pismo, da sada jednostavno pretjerujem..i zelim da je sve savrseno.. Nek nam je srecno.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
upravo to! Toliko razmisljam o svemu tome, mislila sam da cu poludjeti vise od razmisljanja prije nego sto sam poslala papire! I ja kontam, nisam nigdje stavila pogresnu informaciju, sve je citko i nije zamrljano. Nece cjepidlacit. Sad pokusavam da se opustim i zaboravim na to, al ne ide bas jednostavno
![]() U svakom slucaju, nek nam je sa srecom ... ![]() |
|
|
![]() |