ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Prva koverta

Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad?

Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi
O prvoj koverti Formulari Korisne informacije Proverite prijavu Učlanite se

Thread Tools Display Modes
Staro 04.05.2011, 08:29
MrDax MrDax je offline
Drug član

Datum prijave: 03.05.2011
Cool Pozdrav svima

Cao svima,

zeleo bih da podelim iskustva vezana za moju aplikaciju za "Green card" . Cetiri godine zaredom smo devojka (sadasnja supruga) i ja pokusavali da apliciramo za Green Card i ove godine sam ja dobio.
Sada cemo poslati odgovor u Kentucky i cekamo drugu kovertu.

Mislim da samo treba biti opusten i sve ce dobro proci i na intervjuu i sa dokumentima. Najtezi deo je prosao , ovo sad samo treba zavrsiti i to je to.

Pozdrav svima
vas MrDax
Staro 04.05.2011, 08:53
Ninanina Ninanina je offline
Član

Datum prijave: 31.10.2010
Nepromenjeno

Ni suprug ni ja nismo prosli.Ovo je bio prvi put.
Cestitke svim dobitnicima!
Staro 04.05.2011, 09:00
Mirko86 Mirko86 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
Nepromenjeno

Cestitam svim dobitnicima, priznajem nisam stigao da procitam sve stranice pa mozda je neko i napisao, da li ima ovde neko na forumu ko je `selected` a nije se prijavio prvog ili drugog dana ?
Staro 04.05.2011, 09:33
Jovana Jovana je offline
Član

Datum prijave: 04.05.2011
Nepromenjeno

Pozdrav svima! Ovaj forum sam nasla zahvaljujuci prijatelju
Kod mene je ova godina bila uspesna-triplet, nas dvoje iz porodice+ devojka svako ponaosob je konkurisao razliciti broj puta
Sve cestitke dobitnicima a ostalima puno puno srece sledece godine!!!
P.S. Svo troje smo se prijavili prvog dana
Staro 04.05.2011, 09:38
Ninanina Ninanina je offline
Član

Datum prijave: 31.10.2010
Nepromenjeno

Mi smo predzadnji dan popunili prijave,ako to pomaze da se razotkrije teorija zavere.
Staro 04.05.2011, 09:42
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jovana Prikaz poruke
Pozdrav svima! Ovaj forum sam nasla zahvaljujuci prijatelju
Kod mene je ova godina bila uspesna-triplet, nas dvoje iz porodice+ devojka svako ponaosob je konkurisao razliciti broj puta
Sve cestitke dobitnicima a ostalima puno puno srece sledece godine!!!
P.S. Svo troje smo se prijavili prvog dana
Hehe cestitam
Ove godine je izgleda doslo do nekog kolapsa random algoritma pa je 95% ljudi koji su se prvog dana prijavili postali odabrani, sto naravno nije pravedeno prema ostalima jer to nikako nije `random`.Jos nisam negde procitao da se neko ko se prijavio prvog dana nije izvucen.Ja zaista nemam nista protiv vas koji ste izvuceni niti bih voleo da se ponovi izvlacenje jer bi to bila jos veca nepravda.
Sad sto god da izjavili ovi iz Kentakija, pogodite koji ce dan za DV2013 biti blokiran od prijava? ))
Staro 04.05.2011, 09:49
Jovana Jovana je offline
Član

Datum prijave: 04.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mirko86 Prikaz poruke
Hehe cestitam
Ove godine je izgleda doslo do nekog kolapsa random algoritma pa je 95% ljudi koji su se prvog dana prijavili postali odabrani, sto naravno nije pravedeno prema ostalima jer to nikako nije `random`.Jos nisam negde procitao da se neko ko se prijavio prvog dana nije izvucen.Ja zaista nemam nista protiv vas koji ste izvuceni niti bih voleo da se ponovi izvlacenje jer bi to bila jos veca nepravda.
Sad sto god da izjavili ovi iz Kentakija, pogodite koji ce dan za DV2013 biti blokiran od prijava? ))
Pa, ja znam da par njih koji su konkurisali prvog dana nisu dobili... ne znam sta da ti kazem, koji je sistem, to verovatno necemo shvatiti, mozda se iz godine u godinu menja... Samo znam da je potpuno ok sto je neko iz 6-7 puta izvucen, ili npr ja koja sam izvucena iz 3-4 puta
Staro 04.05.2011, 09:58
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jovana Prikaz poruke
Pa, ja znam da par njih koji su konkurisali prvog dana nisu dobili... ne znam sta da ti kazem, koji je sistem, to verovatno necemo shvatiti, mozda se iz godine u godinu menja... Samo znam da je potpuno ok sto je neko iz 6-7 puta izvucen, ili npr ja koja sam izvucena iz 3-4 puta
Sta da ti kazem da li je u redu ili nije, u redu je da svako bude izvucen ali ako ce vecina biti izvucena prvog dana to nije random, neka kazu ko se medju prvima prijavi ima najvecu sansu da bude izvucen i kraj price
Staro 04.05.2011, 10:45
kibos kibos je offline
Član

Datum prijave: 26.11.2010
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Pancevo
Nepromenjeno

ni ovoga puta nista... ja sam aplicirao vec 5,6 put a zena prvi put. Idemo dalje
Staro 04.05.2011, 10:55
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle Prikaz poruke
Druze, ne zamaraj se necim sto ne mozes promijeniti, tako je kako je sada...Sigurno oni imajju bolju evidenciju i od mene, i od tebe i od svih foruma skupa ko i koliko je dobitnika u jednoj porodici...I zadnjih par godina je prijava isla elektronski, samo su se slale koverte, ali bilo koverta ili online provjera dobitnici su odavno poznati...S obzirom da svi imamo jednake sanse, pa tako i moj brat, sestra, djevojka, decko..Znaci ako je random, onda je slucajnost, ako nije random, znaju oni vrlo dobro zasto su tako podijelili dobitnike...
Prateci forum ti si bila veliki pobornik da lutrija nije tako slucajna prilikom odabira kandidata, a sad govoris ne zamarajte se sa tim. Znaci dok si bila sa jedne strane ivice zamarala si se sa tim, a sad kad si sa druge strane ivice i dobitnik onda je to zamaranje na forumu. Ljudi i o tome raspravljaju kao sto ti trazis odgovore na neka druga pitanja. Sve najbolje ti zelim u svakom slucaju.

Pravila pisanja