![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Cao svima,
zeleo bih da podelim iskustva vezana za moju aplikaciju za "Green card" . Cetiri godine zaredom smo devojka (sadasnja supruga) i ja pokusavali da apliciramo za Green Card i ove godine sam ja dobio. Sada cemo poslati odgovor u Kentucky i cekamo drugu kovertu. Mislim da samo treba biti opusten i sve ce dobro proci i na intervjuu i sa dokumentima. Najtezi deo je prosao , ovo sad samo treba zavrsiti i to je to. Pozdrav svima vas MrDax |
|
|||
|
|||
![]()
Ni suprug ni ja nismo prosli.Ovo je bio prvi put.
Cestitke svim dobitnicima! |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam svim dobitnicima, priznajem nisam stigao da procitam sve stranice pa mozda je neko i napisao, da li ima ovde neko na forumu ko je `selected` a nije se prijavio prvog ili drugog dana ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima! Ovaj forum sam nasla zahvaljujuci prijatelju
![]() Kod mene je ova godina bila uspesna-triplet, nas dvoje iz porodice+ devojka ![]() ![]() Sve cestitke dobitnicima a ostalima puno puno srece sledece godine!!! ![]() P.S. Svo troje smo se prijavili prvog dana |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo predzadnji dan popunili prijave,ako to pomaze da se razotkrije teorija zavere.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ove godine je izgleda doslo do nekog kolapsa random algoritma pa je 95% ljudi koji su se prvog dana prijavili postali odabrani, sto naravno nije pravedeno prema ostalima jer to nikako nije `random`.Jos nisam negde procitao da se neko ko se prijavio prvog dana nije izvucen.Ja zaista nemam nista protiv vas koji ste izvuceni niti bih voleo da se ponovi izvlacenje jer bi to bila jos veca nepravda. Sad sto god da izjavili ovi iz Kentakija, pogodite koji ce dan za DV2013 biti blokiran od prijava? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ni ovoga puta nista... ja sam aplicirao vec 5,6 put a zena prvi put. Idemo dalje
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |