![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Moguce je da ce dosta ljudi i odustati ubuduce kad vide uzorke o datumima izvucenih dobitinika. Prosto ce im se smuciti visegodisnja prijava pod sumnjivim okolnostima. Mislio sam da ce ove godine biti manji broj ucesnika jer su smanjili rok prijavljivanja na mjesec dana, ali je broj ucesnika sve veci. To znaci da ce se sve teze postati dobitnik i pod pretpostavkom da znas pravi datum prijave.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
а из амбасаде су почели да популаризују лутрију, гостовали су у нишу, новом саду...мислим, ако нешто добро иде, зашто га додатно рекламирати....можда грешим...ако неко има неке тачне податке, нека их објави. друго, вероватно се много њих пријави онако...па тек ако их извуку размишљају да ли ће или неће ићи... бар из европе пуно њих одустане, за 2011. скоро 10.000 њих... разумљиво, одлазак у америку није мала ствар... ако стварно има нечега у томе да су већина добитника од 5. и 6. октобра, једноставно није поштено... и разумем оне који учествују годинама и нису извучени и сада се осећају преварено...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Igracu je makar ne otisao u tom trenutku, dozivecu jedno 40-ak pokusaja, xexe, valjda ce jednom uspeti ![]() Last edited by ZeljkoUSA; 05.05.2011 at 09:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.travel.state.gov/pdf/Tota...sbyCountry.pdf Ta tabela je vec objavljena i na forumu. Jasno je da je broj ucesnika sa nasih prostora iz godine u godinu sve veci. Zasto i ne bi bio kad je najveci problem slikati se a prijava se popunjava za 5 min preko interneta odakle god pozelite, cak i iz parka koji ima wireless ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Naravno da ce biti... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@ŽeljkoUSA
U slučaju da prijave traju 24h kako ti kažeš i da izvuku samo one koje su aplicirali prvog sata konkursa, onda bi opet bilo ovo ili ono zar ne? Da daju samo sat prijave i izvuku one iz prvih 10 minuta, žalili bi se oni iz preostalih 50 minuta zar ne? Naše je da se prijavimo i nadamo se. Sve ostalo ne zavisi od nas i ne treba tražiti zaveru, urotu, grešku u sistemu i slično. Ja Ameriku ne smatram banana državom da im se takvo šta može desiti. No, to je ipak samo moje lično mišljenje. Dopuštam da drugi razmišljaju drugačije. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. Moje shvatanje foruma je da je vise ljudi okupljeno oko iste teme pa svi imamo veci uzorak i bolju razmenu informacija... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Vrlo sam zadovoljan predlogom. Sto se mene tice - USVOJEN ![]() Mislim da se @Vrhunski i @Zeleni068 (mislim i jos neko) nece ljutiti uopste.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |