![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Da, i ima jos jedan lik, pratim i ja taj forum, koji je isto zvao i pitao da li sam ja jos uvijek Selected, oni su rekli da jeste..
Evo ja cu ih sutra zvati ako se ne sredi...:drool:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|
|||
|
|||
|
Znaci gotovo je i sa poslednjom nadom ako su tehnicke poteskoce vezane za veliki broj ljudi koji provjeravaju svoj status, i nista drugo. Ostaje ipak mrlja gdje su ljudi sa dobitnim brojevima vecim od 15000!:nene:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mislim da je najbolje da se zatvori ova tema jer bezveze unosi nervozu kod pobednika a kod gubitnika laznu nadu.
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Mirko86;23037]sa immigration foruma, sad koliko je tacno videcemo uskoro[/QUOTE]
Da, taj je zvao u subotu - čisto sumnjam da je istina. Nema smisla nagađati, a niti gajiti lažne nade. Ne vjerujem da će se išta promijeniti. |
|
|
||||
|
||||
|
Kakav lame izgovor zasto im sajt ne radi, zbog velikog broja onih koji proveravaju da li su izvuceni. Ta prica prosto ne pije vodu, no u redu... sto je bilo bilo je, izvucenima cestitke. Mada, ova prica jos nije gotova, iskreno me zanima sta ce ekipa vilenjaka iz KCC-a da veli na neverovatan procenat izvucenih parova i datuma prijava izvucenih. NYC ce morati jos malo da ceka na moju malenkost, a kad bi samo znali kakav sam lik i koliko sam loood, cak ni sam neverujem koliko sam nenormalan za Srbiju a kao stvoren za Hell's Kitchen!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ovo je zvanicno saopstenje konzulatnog odeljenja americke ambasade u Beogradu od pre nekih 8 h.
"Attention Diversity Visa Lottery Applicants: the State Department is experiencing technical problems with the website [url]www.dvlottery.state.gov[/url]. They are aware of the problem and taking action. Thanks for your patience." |
|
|
||||
|
||||
|
Da ovo malo kraće traje, još bih im i povjerovala. Serveri nisu padali niti tokom najvećih peakova dok su svi ljudi navaljivali prvi dan provjeriti status, a sad kao imaju "technical difficulties".
Možda je sve ovo zbog Bin Ladena :grin: Možda ukinu DV :grin: A možda su u šumi. :grin: [IMG]http://1.bp.blogspot.com/_PpNKNkdKU6g/TMJRzL0Ip1I/AAAAAAAAB9U/B-lPQ8m_GGk/s1600/technical-difficulties-star-wars-dark-side-difficulties-demotivational-poster-1255054626.jpg[/IMG] Last edited by City Lights; 09.05.2011 at 23:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Citylights...pa ti si zensko!!!!:grin::grin: Ja sve mislim neki frajer...
Ja mislim da imaju zestok problem, sva nasa nagadjanja sta bi moglo biti i se do sada rjesilo.....Moguce da im je neko ubacio neku baju ili nesto....
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|
||||
|
||||
|
Ma gotovo je za ovu godinu iako mi se ne dopada ishod... :no:
Nista, vise srece u sledecem kolu...( kad bi bila lutrija dva puta godisnje po 25.000 dobitnika), mnooogo je do sledeceg kola... |
|
|
|||
|
|||
|
Zejko sacekaj, pa mozda dodaju jos...Ja ne mogu reci da bih volila da se ovogodisnje izvlacenje ponisti jer sam dobitnik, ali bih iskreno volila da nekako upadne jos vas, pogotovo sa ovog foruma...Ja sam ih jutros htjela zvati, ali ajde reko sacekat cu jos koji dan..ali najkasnije u petak ja zovem pa cemo vidjeti sta ce mi reci..
|
|