![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » Izvlacenje ce biti ponovljeno 15.jula 2011. » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Zana, ni meni ni mužu nije stigao mail sa CN, da li treba da brinem? NIje da mi je potreban, imam CN zapisan, nego da li to znači da moja prijava nije u sistemu, ili šta? Ili da sačekam s panikom koji dan, možda ipak stigne?
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Takodje, ni meni nije stigao, sta li je u pitanju ? Mozda nisu svima odjednom poslali...Voleo bih da se javi neko ako je stigao nekom.
|
|
|
||||
|
||||
|
Slaya,
ne verujem da ima potrebe da brines - verovatno salju u etapama (i kod nas je kum dobio email a kuma nije). Ja samo pomislila da je super sto su tako nesto uradili jer ko zna koliko ljudi je iz besa pocepalo papir sa brojem ![]() Anyhow, oni u email-u objasnjavaju i ostale bitne stvari (na primer oko refunds za AoS ko je vec poslao)... tako da pomislih da bi trebalo da obratite paznju da slucajno email ne ode u Spam folder... |
|
|
||||
|
||||
|
Ni meni nije stigao email, ko zna kad su krenuli da salju treba biti strpljiv.
Last edited by Milosdv; 18.05.2011 at 23:08. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() ![]() Stiglo sa adrese no-reply@state.gov (ubacite ovu adresu u safe listu) sa subject: eDV Lottery Confirmation Number. I izmedju ostalog tu stoji: If you lost or destroyed your confirmation number, please click here: https://ceac.state.gov/ccd/pls/publi...ion_num.php?p= (ja sam tu izbrisala ostatak linka).... I ima jos nekih Q&A i tako. Email je stigao danas, a datiran je 05/16/2011. Stici ce svima ja verujem. Ako nemaju neciji email pretpostavljam da ce poslati obavestenja regularnom postom (bar mi na tako nesto lici). |
|
|
||||
|
||||
|
Hvala Zana
Kad su mogli da se cimaju da salju emailove sa linkom ka cn-u mogli su i ovu zajebanciju da rese.
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima! Ukratko, druga prijava po redu, nisam izvucena, ali srecom data je druga sansa
![]() I hvala za divnu vest koja se tice izgubljenog confirmation broja, koji sam bacila nakon provere 1.maja.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam e-mail dobio a supruga nije. Ja sam na gmail a ona na yahoo. Nismo predali isti dan prijave (ja sam 9 dana ranije), ali sam siguran da je i njena prijava pravilno popunjena u Oktobru jer sam je popunio i predao kao i svoju. Provjerio sam i link koji su mi poslali u tom e-mailu i Confirmation number je identican onom iz Oktobra koji sam dobio prilikom prijave. Eto to je moj info.
|
|
|
|||
|
|||
|
I na mene deneska mi stigna mail so CN,ne vo inbox tuku na hotmail vo junk-spam.Bas super od nivna strana.
Prijava: 5.10 |
|
|
|||
|
|||
|
Stigao jutros, džabe sam paničila
Hvala za info, pomislila bih da je spam inače Još jednom, srećno svima u drugom krugu
|
|
|