![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ma neeee, ne svadjamo se :inlove:
Jedino je @todorovskimkd kivan pa malo poostri ton. Ima novih desavanja vezano za lutriju (tuzba) pa se mora prokomentarisati, a i da se prekrati vreme do 15.07. :drool: |
|
|||
|
|||
![]()
ma vidio sam, tuzba, 22000 suza, i sl. Sta se ima nervirat, nije jedini sto je bio izvucen. Od dva zla izabrali su najmanje, bolje 22000 dusa vucarat na grbaci (ako se moze tako definisat), nego ostale milione.
Brzo ce 15i Jul, pa cemo vidjet ko je na konju, a ko na magarcu. :D |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lukau13;23864]ma vidio sam, tuzba, 22000 suza, i sl. Sta se ima nervirat, nije jedini sto je bio izvucen. Od dva zla izabrali su najmanje, bolje 22000 dusa vucarat na grbaci (ako se moze tako definisat), nego ostale milione.
Brzo ce 15i Jul, pa cemo vidjet ko je na konju, a ko na magarcu. :D[/QUOTE] E, moj Lukau13, da je ostalima koji ne budu na konju - magarac, dobro bi bilo...bojim se da ce umesto toga dobiti - patku..... :lool:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Score;23865]E, moj Lukau13, da je ostalima koji ne budu na konju - magarac, dobro bi bilo...bojim se da ce umesto toga dobiti - patku..... :lool:[/QUOTE]
E bre Score,dobro je da bude neka zivotinjka ...makar i Donald Duck!!!:obrva: |
|
|||
|
|||
![]()
Prestao raditi link za confirmation number sto je bio u emailovima, ne bi me cudilo da je otkazan DV2012...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pretece me, sad htjedoh napisati...Ma nije nista otkazano, ljudi ukinuli sajt, imali ste dovoljno vremena da zapisete broj,ne mogu da zamislim da neko poslije ovoga jos nema zapisan broj na papiru...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Pa ono, da su imali nameru da ukinu stranicu predpostavljam da bi obavestili u emailu da se moze proveriti do odredjenog datuma.Sledeci nedelje ce verovatno biti neko obavestenje ukoliko su odlucili da otkazu ovogodisnju lutriju a ako ne bice da je ovo sto ti kazes.
|
|
|||
|
|||
![]()
Po meni nema sanse da ukinu lutriju ove godine a onda da u Oktobru kazu "eto imali smo problema za prethodnu godinu a sad se prijavljujte ove necemo imati tih problema"! To bi bilo ponizavanje samih sebe, i gubitak povjerenja u US sistem velikih razmjera. Siguran sam da nece preskociti jednu godinu. Ili ukidaju zauvijek ili objavljuju 15. Jula dobitnike, bili regularno izvuceni ili ne. To ce samo oni znati.
Mozda su povukli provjeru Confirmation number sa e-mailova da bi se malo narod smirio sto nije dobio e-mail pa da improvizuju da sve to na kraju bude regularno. Ovako prakticno mogu reci sta ima veze ako nisi dobio e-mail jer je prakticno neupotrebljiv, i dobice i to da ih vise ne zatrpavaju pitanjima oko dobitka odnosno nedobitka e-maila do 15.Jula. Jesam filozof.... :grin: |
|
|||
|
|||
![]()
Link radi opet, vjerovatno momentalno server pao sto je sasvim normalna stvar...:1081::1081::1081::1081:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
Neverovatna je ovogodisnja lutrija... :no:
Ma neka me izvuku, zaboravicu i oprostiti im sve :naughty: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je moguće dobiti GC preko lutrije ako si ilegalac u SAD-u? | tina14_4 | Stare teme | 11 | 03.12.2010 19:10 |
termini nove lutrije | meliha | Vaša strana | 2 | 11.08.2010 17:13 |
![]() |