![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Moja žena i ja smo izvučeni u ponovljenom postupku.
Ni ona ni ja nismo bili dobitnici prvi put. Ona je dobila mail obaveštenja, ja nisam...i bio sam zabrinut pomalo zbog toga, ali očigledno to nije bilo presudno. Pozdrav |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Mr.Marzik;24464]Moja žena i ja smo izvučeni u ponovljenom postupku.
Ni ona ni ja nismo bili dobitnici prvi put. Ona je dobila mail obaveštenja, ja nisam...i bio sam zabrinut pomalo zbog toga, ali očigledno to nije bilo presudno. Pozdrav[/QUOTE] Ja sam dobio Mail da su ponisteni rezultati u prvom kolu kada nisam ni dobio a dobio u drugom kolu :) Verujem da su svi dobili E-Mail nego je nekima mozda zavrsio u JUNK ili BULK folderu. |
|
|
||||
|
||||
|
Meni mail nije stigao.
Nestrpljivo sam kopao po svim folderima, ali ništa. |
|
|
|||
|
|||
|
Mr.Marzik,
Ako si imao od prije svoj CN, email obavijest o CN ti i ne treba. To je za ljude poput moje drugarice koja je svoje CN (njen i muzev) imala isprintane i kad je vidjela u maju da nije dobila podere ih i baci u kantu.. Sreca pa je stavila email adresu (koja je OPCIONALNA?) kad je popunjavala aplikaciju. E sad , koje je email obavjestenje dobila Mrs.Marzik? To mi je malo zbunjujuce ovdje: Vas dvoje ste ukucali svoj CN i vidjeli poruku da ste randomly selected, tacno? |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=vrhunski;24467]Ja sam dobio Mail da su ponisteni rezultati u prvom kolu kada nisam ni dobio a dobio u drugom kolu :)
Verujem da su svi dobili E-Mail nego je nekima mozda zavrsio u JUNK ili BULK folderu.[/QUOTE] Bar ti ne bi trebao zbunjivati i siriti ispricane price jer citas i pratis forum. Nije tacno da je svima stigao e-mail, jer ga hiljadama ljudi nema u Junk ili Bulk folderu, i nisu glupi da to ne znaju videti i reci. Jednostavno nismo svi dobili taj e-mail, i nikoga vise ne treba praviti budalom ili siriti pricu stiglo ti je ali ne znas pronaci nije u inbox. Istina je i da nema potvrde price da oni koji su dobili e-mail su i buduci dobitnici. Vidimo da nije tako bilo. |
|
|
|||
|
|||
|
Attention All members - We have infromation from people who have checked their status on July 15th and won - they have checked it again now and it says they were not selected. Has anyone encountered the same problem? What do you think? This has occured in Litva in particular.
e ljudi vidite sad ovo ccccccccccc |
|
|
||||
|
||||
|
@MikiSA
Ma OK je sve što se nas tiče. Imamo svoje CN i uspešno smo proverili da smo izvučeni na lutriji. Svojim prvim postom sam samo odgovorio na pitanje SevenByEight koji(a) je imao(la) nedoumicu, a zatim drugim demantovao ono što je vrhunski napisao, jer ja obaveštenje o poništenju rezultata nikada nisam dobio (za razliku od moje žene). @beli_usa i meni se to dogodilo...ali samo zato što sam pogrešio pri unosu podataka u formu. Odmah zatim sam je pažljivije popunio i sve je bilo ok. |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam za ovo ponovno izvlacenje 15 jula opet proverio CN i video da nisam izvucen.
Medjutim zena je videla da sam brzo kucao i proverila dok sam ja bio u drugoj sobi i vec odustao od nagrade. Pogresio sam u slovu Q i O i zato mi je izbacio da nisam izabran, medjutim kada je zena ponovo unela CN dobio sam potvrdu da sam izvucen 15. jula. Moguce je da se ti sto se zale da im je javio da su izvuceni pa da nisu ili obratno jednostavno nisu dobro uneli broj. |
|
|
|||
|
|||
|
Bojim se da mali broj dobitnika sa foruma ove godine znaci da se nastavlja trend smanjivanja broja dobitnika sa prostora bivse Juge. Samim tim i forumasa dobitnika je sve manje. Pre 6 godina sjecam se za Bosnu je bilo izvuceno 170 dobitnika i onda se broj smanjivao iz godine u godinu da bi se prosle godine smanjio na cini mi se 58 dobitnika.
S obzirom da je tako i za Srbiju trend opadanja (pre 5 godina 550 a prosle godine palo na 330) ne treba nas cuditi sto je dobitnika na forumu sve manje. Mislim da se trend opadanja dobitnika nastavlja u sto cemo se uvjeriti kada objave broj dobitnika po drzavama za ovu godinu, pa nam je zato i forum sve siromasniji novim dobitnicima. Kad uzmemo u obzir da broj prijavljenih iz godine u godinu raste (vjerovatno jer i broj internet korisnika raste pa je prijava na lutriju hit) bice zaista tesko u narednim godinama. Naravno ko ne vjeruje u dobitak i ne treba da igra. Treba vjerovati, biti pozitivan i nadati se. Samo sam htio da iznesem misljenje da zaista i jeste sve regularno ali je trend sve manjeg broja dobitnika za bivsu Jugu vec godinama niz koji se nastavlja i nasa realnost. |
|
|
||||
|
||||
|
Trend je i veoma lako prijavljivanje... Svako živ u Srbiji prijavljuje sebe, devojku, roditelje, babu, kera... ma sve. Da to nije logistička noćna mora, bilo bi super da se provere kandidata vrše u ambasadi unapred, jer bi se time uštedele mnoge bačene zelene karte. Sanjajmo, sanjajmo... U međuvremenu će da trpe oni sa ambicijama i iskrenom željom za novim životom.