![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Šta je potreban i dovoljan uslov da bi se izašlo pred službenika u ambasadi » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ima,treba da ubedis sluzbenika u ambasadi da imas dovoljno finansiskih sredstava,za pocetak u Americi,tako da neces postati socijalni slucaj kad dodjes ovamo
|
|
|||
|
|||
![]()
Cao,ljudi! Cestitamo od srca svima koji su uspesno obavili intervju i pozeleneli
![]() ![]() Inace intervju nam je zakazan za sledecu sredu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poshtica,
ako je muz nosilac dv, ( on je izabran) onda samo on treba da dokaze da ima dokaz o skolovanju. Da su tebe izvukli ti bi trebala da pokazes da imas sve kvalifikacije, ovako ne moras. Sretno jos jednom i javite nam iskustva sa intervjua. Kad je intervju zakazan, jeste li uradili ljekarski... Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Hej,hvala na brzom odgovoru i na resenju mojih nedoumica
![]() 9.novembra u 8:30 ujutru idemo na razgovor a pregled cemo obaviti u ponedeljak. Javljamo vam kako je proslo. Hvala jos jednom! Pozdrav ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sve najbolje na Intervjuju. Obavezno javi kako ste prosli. I ako nije tajno odakle ste?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo naaaas! Obavili smo sve i POZELENELI!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam poshtica,
ako nije problem da malo napises o ljekarskom, najvise me zanima jeste li nosili stare knjizice sa onim pecatom o vakcinacijama (ja sam to izgubila, pa sam malo zabrinuta), jeste li morali primiti neku vakcinu, ako jeste koju i tako to.... Cestitam jos jednom i javite se nekada!
|
|||
|
|||
![]()
Eh i mene je pregled kod lekara vise brinuo od svega ostalog,jer mrzim igle i redovno panicim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
I da,nije potrebno da nosis knjizicu,to ne traze. Ja sam svoj karton ponela cisto zato sto sam htela da izbegnem vakcine..ili bar jednu
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
ambasada, novac, razgovor |
|
|
![]() |