![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A kad se okrenes, stvari uopste ne stoje tako lose, bar za mene, samo sam ti ja perfekcionista koji uvek hoce sve i 'odma i kad nebih imao neki drugi tesko dokucivi cilj ispred mene, nekako bi mi sve bilo prazno...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dobro ali evo jednog primera oko delovanja vakcine.Secas li se Medzik Dzonsona,15 i vise godina je proslo kako je objavio u javnost da je zarazen HIV virusom,i onda su se vec oprostili od njega ko da je "ne daj boze" vec umreo,sve ove godine na njemu isprobavaju vakcine,lekove i sl,i ne da je izlecen,ali jos uvek posle toliko godina zivi i radi,a HIV virus mu je uveliko ublazen pomocu ovih medicina.Pa sad ti kazi dali da verujemo ili ne ovim vakcinama
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jao Score bas si uzdrmao forumase svojim nesebicnim postom o komercijalnom tj. stetnom nacinu ishrane i zivota u USA. Prosto da se covek zapita da li zaista zeli da ga izvuku na lutriji ili ne?!
![]() Poz. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
I sta da ti kazem, tu sam, i drago mi je da sam dosla - neka sam, necu da cijeli zivot sebi govorim "sto nisam....ah da jesam..." A nekako smo u pravo vrijeme i dosli - krenem citati vijesti s nasih prostora, pa kazem sebi "suti, dobro je...", tako da je par godina ovdje taman... ![]() A interesantno je pravo kad pricas s nekim ko je tu duze, ili s nekim amerima... njima je sve super, sve tako normalno... i onda mi stanemo, reko da nije "do nas"! ![]() ![]() ![]() Ma jok, da se vratimo na temu, mora da nesto stavljaju u vodu, pa treba vremena da djeluje! ![]()
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Lako je nama debatovati na temu kad smo ionako svi vakcinisani u nasoj domovini, tamo je to bilo isto tako obazvezno...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
To je moja strana gledanja na sve to
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako smo mi vakcinisani u domovini, ne znaci da nam je "lako" debatovati na temu vakcinisanja. Pa svako od nas kad ga izvuku vodi svoje dijete sa sobom tamo u USA ili planira da ga rodi tamo jednog dana. Sva ta djeca trebaju proci vakcinisanje. Valjda je prirodno da svako brine za vakcinisanje svog djeteta kao i za samog sebe. Bezveze ti je zakljucak ili zajebancija sa ovakvim osjetljivim pitanjem!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Inflacija načina življenja i kako se izboriti protiv nje | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.06.2007 17:38 |
![]() |