![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Jeste za jednu osobu 440$, ali posto je nas bilo dvoje 880 $ :)
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=vesnat;27424]Jeste za jednu osobu 440$, ali posto je nas bilo dvoje 880 $ :)[/QUOTE]
ok,sad mi je lakse:drool:,cestitke i puno srece u USA |
|
||||
|
||||
![]()
"9.Odstampanu stranu tj. uverenje sa neta da je suprug zaposlen"
šta će ovo? ne razumem. |
|
|||
|
|||
![]()
To pod 9 nije neophodno, ali mi smo poneli cisto da bi dokazali da je ono sto pricamo verodostojno. A i suprug radi za americku firmu tako da nam je to bio samo jedan plus.To su nam uzeli i nisu vratili.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iskrene cestitke i od mene svima u ovoj temi koji su otisli za boljim zivotom,i ako me polovica ne zna,upoznacemo se na forumu,mozda i uzvio ko zivi u Sarajevu i ceka vizu ili deportaciju,pa mi moze reci neke utiske :suure:.Eto sve najbolje porodicama u Americi.:grin:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Nedim;27502]Iskrene cestitke i od mene svima u ovoj temi koji su otisli za boljim zivotom,i ako me polovica ne zna,upoznacemo se na forumu,mozda i uzvio ko zivi u Sarajevu i ceka vizu ili [B]deportaciju[/B],pa mi moze reci neke utiske :suure:.Eto sve najbolje porodicama u Americi.:grin:[/QUOTE]
Uh Nedime, nemoj nam to zeliti (nadam se da znas sta je deportacija?). Mozda si mislio emigraciju? Evo ja volontiram da ti pomognem kad te izvuku sa savjetima oko popunjavanja formulara, a i cak i ranije za slike kad budes aplicirao na lutriju u oktobru.
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mikiSA;27537]Uh Nedime, nemoj nam to zeliti (nadam se da znas sta je deportacija?). Mozda si mislio emigraciju? Evo ja volontiram da ti pomognem kad te izvuku sa savjetima oko popunjavanja formulara, a i cak i ranije za slike kad budes aplicirao na lutriju u oktobru.[/QUOTE]
Ojjjjjj kakvu sam gresku napravio,izvinite svi. E hvala mikiSa,naravno da cu aplicirat u to sam siguran. I ako bi mi samo mogao reci,kako se salju Privatne Poruke na ovom forumu,posto ne vidim nigdje tu opciju,pa bih te htio pitat nesto tamam na pp. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mikiSA;27537]Uh Nedime, nemoj nam to zeliti (nadam se da znas sta je deportacija?).[/QUOTE]
hahahahahahahah!!! :grin: :wtf: ljudi cekaju deportaciju? izvinite, ali se dugo nisam ovako nasmejao. this made my day. ko ceka deportaciju, nek nam kaze neke utiske o americi. kako je tamo? |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV 2012 - Da se prebrojimo | Alex016 | Stare teme | 278 | 01.05.2011 04:12 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |