![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja se ne bih igrao, zasto bi njima placala kad je GC lutrija DZ
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ok, hvala ti punoooooooo ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vise puta su me nervirala pisanja ljudi koji kazu da su agencije koje naplacuju prijavu za DV Lutriju nelegalne i prevarantske. Ja licno smatram da nisu, nego da one imaju svoje "cake" kako da za svoje klijente "izvuku" broj. A svaka usluga se placa jer te neko zastupa. Neko je pisao na ovom forumu da je posle par neuspesnih godina, placenom prijavom na nekom sajtu, dobio broj i regulisao kompletnu proceduru kao i oni koji su to besplatno uradili i dobili. Tako pozivam sve one, KOJI SU UPLATILI PREKO NEKE AGENCIJE a DA SU BILI IZVUCENI a isto tako pozivam da nesto napisu i oni KOJI SU UPLATILI PREKO NEKE AGDENCIJE - A NISU BILI IZVUCENI! (ako ih ima).
Da vec razbijemo taj mit sta je prevara a sta ne. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postoje ljudi koji su izvuceni preko agencija ali CAKE NE POSTOJE. Ko god to kaze i ko god tako nesto reklamira Vas laze. Potpuno je ista mogucnost samo sto ambasada vise puta napominje da ne koristite agencije vec da se direktno prijavite bez agencije sto i ja mislim da je mnogooo pametnije. Zaobilazite agencije koliko god mozete. |
|
||||
|
||||
![]()
Misljenja su jedno, praksa je drugo...Sacekajmo da se javi neko ko ima direktna iskustva a ne nagadjanja i pretpostavke.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zato savet svima koji ce igrati za DV-2014. Izbegavajte agencije!! Igrajte sami besplatno i sacuvajte broj za sledecu godinu (ja uvek posaljem taj broj sam sebi na Email sa jasnim informacijama u telu poruke da mogu lako da nadjem kad pretrazujem) tako da ja imam sve brojeve od kada su pocele online prijave ![]() . |
|
||||
|
||||
![]()
Do sada sam muža i sebe prijavila 2 puta, oba puta samostalno na zvaničnom web site-u američke vlade.
Nikada, ali stvarno nikada, taj posao ne bih povjerila nekoj agenciji, a za to je nekoliko razloga, bila prevara ili ne: 1. nikada ne plaćam ono što mogu uraditi sama, nemam novca na bacanje, nego sjednem za kompjuter, ako treba progooglam, skupim informacije i odradim, a prijava za DV lutriju je jednostavnija od 99% obrazaca s kojima sam se u životu susrela; 2. ako se prijavim preko agencije, onda oni imaju moje podatke, adresu, sliku i mogu me prijaviti bez moje kontrole koliko god hoće puta i na taj način me diskvalificirati i te i narednih 10 godina; 3. neko tamo meni potpuno nepoznat dobiva moj konfimacijski broj kojim me može ucjenjivati za koju god želi sumu novca, a i ako im platim, nikako ne mogu biti 100% sigurna da su mi dali ispravan broj. Vjerojatno ima još dobrih razloga zašto ne ići preko agencije, ali ovi mi padaju na pamet onako na prvu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uostalom, eto ti moj burazer koji je igrao preko tog izraelca (usafis) 3x i nije dobio, dok smo mi igrali besplatno i dobili. |
|
||||
|
||||
![]()
@curlika - mozes meni da platis i ja cu te prijaviti. Nije nikakav problem.
I ja znam jednu osobu koja je jednom paltila preko usafis-a i nije bila izvucena.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
He, he...al ste se ko vukovi bacili na mene a ja samo postavio temu.
![]() To znaci da nije prevara drugovi! To znaci da mozes biti izvucen i preko njih mada si doduse platio. Onaj drugi nije platio a isto je izvucen...tacno tako. Jer mislite da svako zna za ovaj forum i kad su besplatne prijave? Pa ja prvi nisam znao kad je prijava do pre 2 meseca a unazad 14 godina sam svakodnevno na internetu. Da se opet razumemo. Nikoga ja ne branim i ovo nije post za moja i vasa razmisljanja nego za konkretne ljude koji su imali iskustva sa agencijama. Pa tako, budite kolegijalni pa sacekajte da se tako neko javi "ko je prevaren" ili ko je bio izvucen. To bih mogao porediti sa recimo situacijom: Imam band koji super svira, sa super muzicarima i sad trazim misljenje od ljudi koji su nas slusali....a javljaju se ljudi koji nisu slusali vec su slusali ko zna koje amatere kako sviraju i onda ih porede sa mojim band-om. Pogotovo kad neko kaze....svi vi muzicari ste isti! Ne znam da li je to pravo poredjenje ali sustina na koju mislim je tu. Dakle, i dalje cekamo one koji su se prijavljivali preko agencije i bivali ili ne bivali izvuceni. Mene ostavite na miru, i ja se ko i vi ovde zabavljam i kupim informacije. Sto znam napisem, sto ne znam...ne pisem. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |