![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV - 2012 broj izvucenih sa frouma? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na dobrodoslici
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
a da li postoji nada za mene ako sam izgubio onaj dokument elektronski koji se dobije po zavrsenoj prijavi?ne znam tacno gde mi je u kompjuteru....
|
|
||||
|
||||
![]()
Mogu ti preporučiti jedino opciju "Search" na kompjuteru i da dobro pretreseš računar, jer bez tog broja nećeš moći provjeriti svoj status.
Ja sebi nakon prijave taj broj isprintam, pa papir u fascikl i u regal. Papir je ipak crno na bijelo, a tehnika za čas zakaže.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Isto sam i ja. Print varijanta, pa sa jednog poslao sebi na druga 2 mail-a (znaci 3 mail-a ukupno), sacuvao kao jpg, pdf, txt file-ove...
Cak sam razmisljao da istetoviram broj. Salim se (ovo mi palo "na pamet" dok sam kucao post ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Joj lepi moji, kad bih sve printao vazno sto imam u kompu, gde bi mi bio kraj ali nema veze, svako se snalazi najbolje sto zna. A ako znas svoj jmbg napamet nema razloga ni da ovaj broj ne zapamtis....ako povilenis pa zaboravis - jbg..nisi za USA.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam npr. imala situaciju da mi je pre 2 meseca crkao hard disc i svi podaci su bili unisteni.Tj. mozda i nisu ali ih je bilo nemoguce iscitati.
Znaci sve datoteke koje sam imala-vise nemam. A inace,sacuvala sam conf. no na vise mesta u racunaru,ali to mi nista ne bi vredelo da brojeve nisam odstampala. Pa sad vi vidite sta vam je ciniti. A sto se tice pamcenja broja,mislim stvarno ![]() Naravno da nije tesko zapamtiti jmbg kad ti je u njemu sadrzan datum i godina rodjenja ![]() Mislim da conf. no ne bih zapamtila,taman da ga ponavljam svakodnevno od prijave do 1. maja (mislim da ima 16 karaktera,kombinovano slova i brojevi ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|
||||
|
||||
![]()
1. US State dept. ne šalje nikakve mejlove izvučenima. Proverava se samo na https://www.dvlottery.state.gov/ od 1. May.
2. Ukoliko si izvučen, to ćeš moći tek od 1. May da saznaš na onom sajtu, i moraš imati confirmation number. Bez njega - pozdravi se sa gledanjem rezultata. I čekaj prijavu za DV2014. 3. Ako si izvučen, poslao papire, zakazan ti je intervju, tek tada plaćaš za vize i to u američkoj ambasadi. Do tada - ništa ne plaćaš, pogotovu ne nekim talibanima iz UK. a sad, pravac čitanje foruma od prve do poslednje teme (to je samo savet)
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koji ste broj? | jakov | Prva koverta | 100 | 03.05.2014 14:13 |
Nemam broj | vandicazg | Prva koverta | 8 | 10.07.2011 02:51 |
DV 2012 - Da se prebrojimo | Alex016 | Stare teme | 278 | 01.05.2011 04:12 |
broj izvucenih po zemljama? | biljana | Vaša strana | 6 | 12.02.2009 16:39 |
![]() |