![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
.
Nista i drugi put ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aha,a reci mi kolko sam ja cuo da ovu lutriju igra oko 5 miliona ljudi a koliko njih dobija svake godine ja sam cuo oko 200.000 jel to tacan podatak ili ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
~250 iz Srbije . |
|
||||
|
||||
![]()
pozdrav svima
![]() evo i ja se prvi put prijavljujem ove godine, i nešto mi se javlja da ću biti izvučena ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Vrhunski.
P.S Pa solidna je verovatnoca za dobitak ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Help me.
Nas je bilo petoro - muz, 3 dece i ja. E, sad hoce i moja mama sa nama (ima razlicito prezime ). ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
UF,NADAM SE DA CE MI NEKO ODGOVORITI PRE 02.OKT:
Prvobitno poslao korisnik NightSky Dobro si shvatio. Prijavljuješ se preko BiH, odnosno preko zemlje u kojoj si rođen. Nije važno gdje sad živiš i koje državljanstvo imaš, ti si za njih Bosanac Da li je ovo proverena informacija i da li imate link sa tom informacijom sa sajta.Veoma mi je vazno,jer moj suprug bi se prijavio kao srbin,jer zivi od svoje 13-te godine u Srbiji,ima srpski pasos,naravno srpsko drzavljanstvo,a rodjen je u Hrvatskoj.Vi tvrdite da bi trebalo da se prijavi kao hrvatski drzavljanin koji zivi u Srbiji ....da li sam dobro razumela?A ima i srpski pasos u kome pise mesto rodjenja Zagreb...??? I jos nesto sto sam vec pitala na drugoj temi ali nisam dobila odgovor.Muz i ja smo razvedeni,to smo uradili zbog nekih olaksica,da ne davim,ali naravno zajedno smo i zivimo sa detetom i isli bismo zajedno u Ameriku.Da li treba sada da trcimo u opstinu i da se ponovo vencamo pre nego sto apliciramo 02.oktobra za GC ili mozemo (sto bi nama vise odgovaralo,da ne objasnjavam razloge) da kada(i ako) jedan od nas dobije GC da se tada odmah vencamo.Da li tada imamo pravo da idemo zajedno u Ameriku ili bi jedan od nas prvo morao da ode,a drugi da ceka?I da li je to sigurno da ce drugi dobiti GC iako smo se prijavili kao razvedeni sa detetom?Nadam se da neko zna da mi odgovori i da li je neko imao slicnu situaciju?Sta da radimo? |
|
|||
|
|||
![]()
Veeeeliki pozzz svim forumasima....moze li mala pomoc oko tacnog vremena prijavljivanja,posto sam izuzetno los sa vremenskim zonama...dakle drugog oktobra,u koliko sati po bosanskohercegovackom vremenu treba da se prijavim,ili to vec prelazi na treci...ili kako...bas ne kuzim....unaprijed hvala...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |