![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav ljudi! U koliko sati pocinje prijava po nasem vremenu , dali itko zna??
|
|
|
|||
|
|||
|
U 5 ujutru :;D:
srecno svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bravo: |
|
|
||||
|
||||
|
počela pre 45 min ;)
inače glupo je ovo što poruka mora da ima bar 50 karaktera jer da bih kratko odgovorila gospodinu morala sam sve ovo da otkucam :) |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=J3ca;31920]počela pre 45 min ;)
inače glupo je ovo što poruka mora da ima bar 50 karaktera jer da bih kratko odgovorila gospodinu morala sam sve ovo da otkucam :)[/QUOTE] Ljudi ja odem na stranicu, ali nigdje nema gdje se mogu prijaviti nista ne pise npr.. enter here. Ili nesto slicno.. samo ima objasnjenje da pocinje u 12 sati i -4 tako nesto.. dajte link... ili gdje se nalazi prijava... |
|
|
|||
|
|||
|
upravo kako kaze jeca ... pocela je prije 45 minuta ... ali moras da imas internet explorer ... i meni nije htjelo da pokrene preko google chrome ... ako nema skini interenter explorer ... i vjerovatno ce ti moci
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Arminho;31925]upravo kako kaze jeca ... pocela je prije 45 minuta ... ali moras da imas internet explorer ... i meni nije htjelo da pokrene preko google chrome ... ako nema skini interenter explorer ... i vjerovatno ce ti moci[/QUOTE]
Upravo tako, izvinjvam se na prethodnoj pogresnoj informaciji.. Mora preko Internet explorera, preko drugih browsera nece.. Puno srece svima :;D: |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Pedja_1003;31926]
Mora preko Internet explorera, preko drugih browsera nece.. Puno srece svima :;D:[/QUOTE] Može, ljudi, ja sam se upravo prijavila preko Mozile. |
|
|
|||
|
|||
|
Mozda je glupo pitanje ali sam u nedoumici da li kod pisanja adrese i sl. stavljate kvakice na slova(š, đ,č i sl.), u uputstvu pise da prezime mora biti kao i u pasosu pa pretpostavljam da onda i sve ostalo mora tako
|
|
|
||||
|
||||
|
Preporucio bi ti da ne stavljas nase znakove, jer bi se kod njih pojavila greska u kodiranju. (Barem ja mislim). Do sad sam uvjek aplicirao bez kvacica kao i moj drug.Njega su izvukli ali ja jos ne gubim nadu :) Srecno svima. Lijep pozdrav
|
|
|
|||
|
|||
|
I mi cemo onda bez kvakica a sta je sa prezimenom? Jeste li i to pisali bez kvakice? Hvala na odgovoru i vise srece ovaj put
|
|
|