![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, 18 mi je godina tj zavrsna godina srednje skole, e sad da li je moguce da me prihvate iako u toku popunjavanja nemam tu diplomu ali imat cu je sledece godine??
Citao sam da je neki decko isto 18g sa ofruma aplicirao i dobio, ako moze link njegove teme? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=SemperF;33470]Pozdrav svima, 18 mi je godina tj zavrsna godina srednje skole, e sad da li je moguce da me prihvate iako u toku popunjavanja nemam tu diplomu ali imat cu je sledece godine??
Citao sam da je neki decko isto 18g sa ofruma aplicirao i dobio, ako moze link njegove teme?[/QUOTE] Mozda je on krenuo sa 6 pa ie zavrsio srednju sa 18. Ne znam dali mislis na stevana ili tako nesto. Netko je tako nekoga spomenuo da je mlad. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=redovnica;33471]Mozda je on krenuo sa 6 pa ie zavrsio srednju sa 18. Ne znam dali mislis na stevana ili tako nesto. Netko je tako nekoga spomenuo da je mlad.[/QUOTE]
Da na njega mislim........................................................................................ |
|
||||
|
||||
![]()
Ako se prijaviš sad, a nemaš još diplomu srednje škole znači ako te izvuku ispast će da si lagao u prijavi što automatski povlači diskvalifikaciju tako da nažalost ništa,
pričekaj još godinu dana (završi u međuvremenu srednju školu) pa se onda lijepo prijavi! Stevan je sigurno ranije krenio u školu pa se zato s 18 prijavio kad je završio srednju školu te su ga izvukli. Last edited by dulobar; 02.11.2012 at 18:36. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dulobar;33474]Ako se prijaviš sad, a nemaš još diplomu srednje škole znači ako te izvuku ispast će da si lagao u prijavi što automatski povlači diskvalifikaciju tako da nažalost ništa,
pričekaj još godinu dana (završi u međuvremenu srednju školu) pa se onda lijepo prijavi![/QUOTE] Ok tako sam i mislio, imam jos 1 pitanje moj drugar, 1 godina faxa ima diplomu srednje skole, ali je ponovio 1 razred na 3-oj godini, sta u tom slucaju?? |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav i od mene. Ove godine sam završila gimnaziju, informatički smer. Želela bih da upišem ITS, trogodišnje privatne studije za Web dizajn i programiranje. I da napomenem da je diploma akreditovana, a stručna praksa je u Comtrade firmi koja ima sedište u USA. Pa me zanima vrednovanje te diplome? Hoću li sa njom imati bilo kakve mogućnosti da nađem posao? Hvala unapred. :suure:
|
|
|||
|
|||
![]()
suzi,
ovo je forum o lutriji za zelenu kartu...ne znam sta zaprovo zelis da znas? da li, kad kroz tri godine zavrsis visu skolu, ti priznaju diplomu u usa? pa da li je s njom lakse naci posao u usa, kad te izvuku prodjes intervju itd..? jel to bilo pitanje? ili da li mozes da produzis skolovanje sa te vise na neki koledž u usa? sve u svemu, nostrifikacije nasih diploma, bile ne bile akreditovane su dosta teske, i ugl se svodi na to da ces na neku vrstu doskolovanja u usa trebati da ides..a da li ces i na sta, to je vec pitanje. koliko sam shvatila od ostalih forumasa, a pretpostavila sam i sama, to sto si zavrsila visu skolu za menadzment ili nebitno sta, njima ovde u usa ne znaci nista, vec znas li ti da radis taj i taj posao za koji apliciras? zato postoje intervjui za posao kao i provere znanja, u IT sektoru i sl... sad ne znam, neka neko drugi odgovori ako ja gresim. pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=oki9;33757]suzi,
ovo je forum o lutriji za zelenu kartu...ne znam sta zaprovo zelis da znas? da li, kad kroz tri godine zavrsis visu skolu, ti priznaju diplomu u usa? pa da li je s njom lakse naci posao u usa, kad te izvuku prodjes intervju itd..? jel to bilo pitanje? ili da li mozes da produzis skolovanje sa te vise na neki koledž u usa? sve u svemu, nostrifikacije nasih diploma, bile ne bile akreditovane su dosta teske, i ugl se svodi na to da ces na neku vrstu doskolovanja u usa trebati da ides..a da li ces i na sta, to je vec pitanje. koliko sam shvatila od ostalih forumasa, a pretpostavila sam i sama, to sto si zavrsila visu skolu za menadzment ili nebitno sta, njima ovde u usa ne znaci nista, vec znas li ti da radis taj i taj posao za koji apliciras? zato postoje intervjui za posao kao i provere znanja, u IT sektoru i sl... sad ne znam, neka neko drugi odgovori ako ja gresim. pozdrav[/QUOTE] Ups, moja greška. Ne snalazim se baš dobro na forumu... Sorry. Da, to sam mislila. Da li će je prihvatiti? Da li je lakše naći posao? Jer i po završetku škole imam praksu u jednoj od njihovih firmi, bilo to u Srbiji, Bosni, Franscuskoj, Nemačkoj ili USA. Mislim da mesto za praksu biram sama. Hvala puno, i veliki pozdrav. :suure: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pitanje u vezi DV 2014 | Slobodan021 | Vaša strana | 14 | 01.05.2013 19:05 |
Nostrifikacija diplome farmaceutskog fakulteta u Beogradu | jasmanac | Stare teme | 10 | 27.11.2012 01:59 |
pitanje o ruskih diplome | angelco | Prva koverta | 3 | 26.11.2008 10:20 |
Pitanje vezano za putovanje u USA | dekica | Vaša strana | 1 | 28.10.2008 00:55 |
Pitanje računice | 4thman | Stare teme | 4 | 24.10.2008 15:29 |
![]() |