![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
@dinna3008 čekamo Vas da se javite sa najsvežijim informacijama iz Houstona. Zanima me kako je Vašoj deci u USA eto sad posle malo vremena, kad su se utisci slegli?
DV-2014 - first application for GC ! ![]() DV-2014 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2015 - second application for GC ! ![]() DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2016 - third application for GC. Never give Up! |
|
|
|||
|
|||
|
Peja: Utisci se polako sliježu...već smo upali u rutinu. Muž na posao, kćerka u školu, ja sam u kući sa malim, popodne prošetamo do škole po kćerku, muž dolazi sa posla, ide ručak, poslije malo izlazak, onda pisanje zadaće....itd, u međuvremenu ja apliciram za psolove i to je to sa zasad. Već smo se navikli i zasad je sve ok, lijepo nam je i zadovoljni smo.
Mogu samo reći da su djeca oduševljena, sretna i jako im je lijepo, što je nama najvažnije bilo...da su oni sretni i zadovoljni |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da li možemo očekivati nekih slika da vidimo kraj u kome ste se smestili, školu, parkove,ulice ?p.s. o Houston-u nisamo nikad razmišljali, ali zagolicali ste nam maštu
DV-2014 - first application for GC ! ![]() DV-2014 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2015 - second application for GC ! ![]() DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2016 - third application for GC. Never give Up! |
|
|
|||
|
|||
|
Nisam nikad razmišljala o posatvljanju slika na forum obično to radim na facebooku, ali postaviću slike neke i ovdje, možete pogledati i na google earth kako otprilike izgleda naselje gdje smo mi (Heights).
Ako budete htjeli ovdje doći ako nekako budem mogla da vam pomognem za informacije ili slično slobodno me kontaktirajte, i nama je isto tako pomogao jedan od članova foruma, bez njega ne bismo uspjeli stvarno nam je pomogao kad nam je pomoć najviše trebala...i zahvalni smo mu na tome beskrajano |
|
|
|||
|
|||
|
Ova tema je super i mislim da svi vi koji ste otisli sa decom, ste jako pomogli u svom izlaganju ljudima koji treba da se vinu u ovu avanturu(sa decom)......moram da dodam vuhanne jako si lepo to rekla"ljudi budite otvoreni za tudja misljenja" i jako mi se svidja to kod tebe sto si otvorena za tudja mislljenja,a i pruzas ljudima zaista dobre informacije.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
dosta mi je ja Srbin, ti Hrvat on Musliman, možeš misliti, valjda je bitan čovek a ne vera, ime, poreklo i sl...imam neki utisak da se Srbija tj. ceo Balkan nikad neće otarasiti tih predrasuda, dikriminacija... Zato i želim da moje dete odrasta u nekom drugom okruženju, nadam se puno boljem ![]() p.s. pozivam još jednom sve koji su u USA sa decom da podele utiske, iskustva sa svima nama koji nameravamo otići preko bare
|
|
||||
|
||||
|
Samo da kazem da sam procitao skoro sve postove i svaka cast narode na ovim zlata vrijednim informacijama. Cestitke onima koji su uspjeli i sretno onima koji idu. Samo naprijed
|
|
|
||||
|
||||
|
nešto nam se niko ne javlja sa novim informacijama, šta se dešava u USA , dinna3008 koje su novosti iz Houstona? Ostali, javite se, pišite
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Tags |
| bebe, deca, odlazak, roditelji |
|