![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
ако је валидатор прифватио фотку шта сад има да расправљате даље?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ima na netu dobar sajt, uradite Upload i centrirate sliku, kasnije uradite download i to je to. Slika spremna i podešena automatski!
Link: [URL="http://egreencardphoto.com/"]GC Photo[/URL]
DV-2014 - first application for GC ! ![]() DV-2014 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2015 - second application for GC ! ![]() DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2016 - third application for GC. Never give Up! |
|
|||
|
|||
![]()
...pozdrav svima na forumu! :)...e,da sam znao za ovaj sajt ranije sada se ne bih brinuo...
...naime,aplicirao sam za DV2014,dobio confirmation number,znaci prijava primljena i sve je ok oko prijave---i oko fotografije-samo sto je bila malo! mutna... ...da li to znaci da cu biti diskvalifikovan? :( |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=danijel m.;34875]...pozdrav svima na forumu! :)...e,da sam znao za ovaj sajt ranije sada se ne bih brinuo...
...naime,aplicirao sam za DV2014,dobio confirmation number,znaci prijava primljena i sve je ok oko prijave---i oko fotografije-samo sto je bila malo! mutna... ...da li to znaci da cu biti diskvalifikovan? :([/QUOTE] Teško je reći ovako napamet, pogledaj primjere fotografija na službenoj stranici gdje je točno opisano što je prihvatljivo, a što nije prihvatljivo pa ocjeni jel situacija alarmantna. [url]http://travel.state.gov/visa/visaphotoreq/photoexamples/photoexamples_5331.html[/url] Veliš malo mutna, jel ti se vide oči, glava, lice, pozadina, itd...? Jel tokom obrade fotografije ispala malo mutna ili već u startu kad si se fotografirao je nastala greška? Jel si se fotaparatom slikao ili mobitelom? Osobno mislim da ako je malo mutna da ne bi trebalo biti problema (samo moje neko razmišljanje), jer mi se čini da progledaju oni kroz prste i ako je pr. fotografija s mobitela, ako ima recimo malo sjenke, osvijetljenje nije jednako, itd...
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dulobar;34880]Teško je reći ovako napamet, pogledaj primjere fotografija na službenoj stranici gdje je točno opisano što je prihvatljivo, a što nije prihvatljivo pa ocjeni jel situacija alarmantna. [url]http://travel.state.gov/visa/visaphotoreq/photoexamples/photoexamples_5331.html[/url]
Veliš malo mutna, jel ti se vide oči, glava, lice, pozadina, itd...? Jel tokom obrade fotografije ispala malo mutna ili već u startu kad si se fotografirao je nastala greška? Jel si se fotaparatom slikao ili mobitelom? Osobno mislim da ako je malo mutna da ne bi trebalo biti problema (samo moje neko razmišljanje), jer mi se čini da progledaju oni kroz prste i ako je pr. fotografija s mobitela, ako ima recimo malo sjenke, osvijetljenje nije jednako, itd...[/QUOTE] .....hvala :)....izgleda da ce fotka ipak proci test :) ... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=danijel m.;34882].....hvala :)....izgleda da ce fotka ipak proci test :)
...[/QUOTE] Nema na čemu, drago mi je čuti da je fotka ipak u redu, sad ostaje samo čekati 1. Maj i nadati se najboljem, sretno! :)
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dulobar;34887]Nema na čemu, drago mi je čuti da je fotka ipak u redu, sad ostaje samo čekati 1. Maj i nadati se najboljem, sretno! :)[/QUOTE]
...hvala! :)...takodje!....:) ...bicemo valjda sretne ruke! |
|
|
![]() |