![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Da li neko zna koliko se godisnje prijavi za green card iz evrope (pojedinacno za svaku drzavu)? Mozda neki podatak koliko njih ne prodje interviju i sl ....:confused:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sto se zamaras nepotrebnim stvarima?Nigde nema podataka koliko aplicira ljudi po svakoj zemlji vec samo ukupno iz celog sveta sve ostalo su spekulacije raznih agencija.Dakle popuni aplikaciju i cekaj April,Maj i Jun i uzivaj.
CN4xxx |
|
|||
|
|||
![]()
Iz Srbije uglavnom svake godine dobije oko 500 njih, sto nije mala brojka i itekako vredi igrati. Reci cu samo da me je ove godine kontaktiralo dvoje ljudi (od prijatelja prijatelji) da im pomognem oko popunjavanja obrasca iz prve koverte. A i ja sam za lutriju saznao od rodjake koja je dobila GC, pa igrao sa zenom i nakon dve godine dobili. Sve u svemu, dosta ljudi znam koji su dobili...a jos vise koji govore ("necu ni da igram, nema sanse da dobijem"). Sto vise ovih iz druge grupe, to vise sanse za optimiste :-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Zapravo, ja sam dobio prvu kovertu, ali posto imam ne tako mali broj (21xxx) interesuje me koje su mi sanse da me pozovu na interviju i kolike su sanse da na kraju i odem u USA. Pa me iz tog razloga interesuju bar neke priblizne informacije u cilju mog proracuna za eventualno dobijanje vize, verujem da nisam jedini koga to interesuje. Mogu li onda bar znati koliko ljudi aplicira iz celog sveta?
Hvala |
|
||||
|
||||
![]()
ja koliko znam ima i onih koji su dobili prvu kovertu sa većim brojem od tvog, a koji već planiraju put :)
prošle godine je za Evrou izvučeno 26000, tako da imaš šanse. ja mislim da će i ove godine biti tako nekako ... u svakom slučaju, ne izgleda tako loše
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
Pa sto nekazes da si dobio prvu kovertu?!Iz celog sveta se prijavi oko 9-10 miliona,ali i to je potpuno nevazno,prati bilten i to ti je jedino vazno.
CN4xxx |
|
||||
|
||||
![]()
Da nismo otisli malo off?
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV-2009 Green Card Lottery | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 03.10.2007 17:00 |
![]() |