![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Školovanje u USA - lični primer » Bitni linkovi | ||||
Uspešan početak | Školovanje u USA | Vrste školi | Stipendije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja znam jedno troje koji trenutno studiraju i rade samo sto su nasli te community college koji rade uvece. Meni je licno sef jednog odseka rekao da je kuburio sa studentima i kad je otvorio uvece i vikendom, navalili.
A sto se priznavanja tice - sve mislim da je sreca. I mislim da je iznenjerske stvari mnogo lakse priznavati. Teorija elektricnih kola je teorija elektricnih kola svugde. Lupam primer ali imam druga koji je prebacio brdo predmeta sa masinstva u BG na masinstvo ovde. A fora je da mi tih truc bruc predmeta nemamo. Ja sam imala samo Sociologiju i Engleski od tih laganica. A ovde vise nego pola su te trange frange. Tipa mozes da uzmes i Art Appreciation, cak i Wine Appreciation ako to nude. Moj jedan prijatelj je imao problema da nostrifikuje petogodisnju diplomu elektro faksa u Kanadi jer nije imao dovoljno tih truc bruc predmeta. Moj generalni savet je raditi za minimalac ovde je robija. Ako si imao mozga da zavrsis visu elektro tu, zavrsi nesto i ovde, imaces stalniji posao i cenjeniji. Nek traje koliko traje, isplatice ti se na duze staze. A moze biti da moras samo ove sertifikate posto vec imas nesto zavrseno. Proveri kad si ovde. I znaj, jedno su drustvene jedno inzenjerija. Elektricara imaju manjka, to zapamti. A kao sto rekoh struje svugde. |
|
|||
|
|||
![]()
@ Zana, da li ovde na forumu postoji opcija slanje privatnih poruka, htela bih nesto da te pitam.
Izvinjavam se zbog spama. |
|
||||
|
||||
![]()
Ne mozes da posaljes privatnu poruku zbog malog broja postova, otvorila sam email kontakt. Poz.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne mogu da te kontaktiram, izbacuje mi :
Irena72, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. Mozes li mi pisati na galerina72@yahoo.com Hvala ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Planiram da upisem community college ,koliko sam cuo traje dve godine , i posle mogu da nastavim skolovanje jel?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
A znate mozda cene kako se krecu ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cijene College-a je od nekih $100 dollara pa na vise po kredit casu. Cijena jednog kredita u college-u u mom okrugu je oko $150. I to zavisi od casa do casa, jel slusas on-line ili ne, itd.
Placen posao moze da se nadje. Sve zavisi sta ti smatras dobro placen posao. Takodjer zavisi i od toga sta zavrsis. Toliko su ti uopstena pitanja, da je nemoguce dati neki precizniji odgovor. Napisi u kojoj si drzavi i sta bi volio da studiras. Pa ti onda mozemo dati i neke konkretnije odgovore.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
@landlord
Trenutno sam u srbiji al zelim da odem uskoro u Ameriku taxnije TX (Houston,Dallas) |
|
|||
|
|||
![]()
Zaboravio sam da dodam sta bi da studiram, razmisljao sam se o accounting-u
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Primer pozivnog pisma | mvp977 | Intervju (interview) - Ambasada | 3 | 30.10.2008 17:31 |
Popunjeni formulari iz prve koverte - PRIMER | srdjevic | Prva koverta | 0 | 20.04.2008 07:05 |
![]() |