![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=cape011;37713]Svaka cast Stevane :)
Bilo bi lepo kad bi poceo da pises neki blog, nama su uvek korisna i interesantna iskustva od drugih. Ja vec imam listu blogova koje pratim, i zaista se svasta nauci. Mnogo stvari kojih se ne bi ni setio neko vec prodje i resi problem. Mislim ako da bog pa da i mi imamo srece sa lutriijom, valjda je nece ukidati :( Sta su ti trazili od kvalifikacija? Bacio sam pogled cime se bave, to moj sektor :) mas inz i proizvodnja :)[/QUOTE] cape011, mozes li s nama podijeliti tih par blogova? |
|
|||
|
|||
![]()
Mogu, naravno.
Neki su i dalje aktivni , neki nisu dopunjavani par godina, u svakom slucaju, vredno je. Treba samo malo vise vremena da procitas sve. Nije lose da citajuci ih zapisujes tako razne stvari kako i sta da se radi. [COLOR="Sienna"]Edit/Moderacija: Vec je objasnjeno nekoliko puta: clanovi koji imaju svoje blogove, mogu da ih objave u svom potpisu. Ovaj Forum nije oglasna tabla (pogotovo ne za pojedine blogove koji prepricavaju i sumiraju izreceno na ovom Forumu). Pored toga, pojedini clanovi ovog Foruma su se bunili zbog javnog objavljivanja njihovih blogova (o cemu postoji vec evidencija). Svaki listing blogova bice brisan. Svaki autor koji kopira informacije sa ovog Frouma bice upozoren u skladu sa odgovarajucim pravilnicima. Hvala.[/COLOR] Last edited by SEEUSAIC; 19.04.2013 at 23:05. |
|
|||
|
|||
![]()
A sto se tice engleskog, jelte ovo je tema za to, ja sam na primer tako vezbao govor a i sad isto sa drugom. Jer kako drukcije da vezbas izgovor, osim ako se ne ide na kurs. Nedeljno po par sati ili vise pricas na eng sa nekim. Pomaze dosta.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=cape011;37719]A sto se tice engleskog, jelte ovo je tema za to, ja sam na primer tako vezbao govor a i sad isto sa drugom. Jer kako drukcije da vezbas izgovor, osim ako se ne ide na kurs. Nedeljno po par sati ili vise pricas na eng sa nekim. Pomaze dosta.[/QUOTE]
Hvala za linkove. Sto se tice engleskog, pregledao sam stotine sajtova i skinuo mnogo testova, literature, vjezbi i slicno, vjerovatno kao i mnog drugi ovdje. Ali jedan sistem ucenja me je stvarno zainteresovao. Radi se o liku koji poducava upravo imigrante koji dodju sa nekim znanjem engleskog. Kaze uce ga mjesecima ili godinama i toliko su losi u tome jer uce engleski koji se ne govori, koji je samo u knjigama. Mislim da je to problem vecine nas sa skolskim britanskim engleskim. Ja imam nesto malo iskustva iz internacionalnog okruzenja i mogu vam reci da sam uvijek najlakse na engleskom komunicirao sa Evropljanima kojima engleski nije maternji, nakon toga sa Amerima i na kraju teza kategorija su mi bili ljudi iz Afrike i Azije. Ovaj lik (instruktor) predlaze slusanje, slusanje i slusanje - konverzacija, programa na radiju, gledanje tv-a na engleskom bez prevoda i slicno. Naravno, slusanje je preporuka u nedostatku stalne konverzacije. Neko stalno cita i pise mailove na engleskom ali kad treba pricati, natuca i cesto zablokira. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Tečaj engleskog u Americi? | valocean | Vaša strana | 13 | 08.03.2016 10:27 |
Znanje engleskog na intervju!? | krle66 | Intervju (interview) - Ambasada | 31 | 02.07.2013 19:55 |
Poznavanje drugih jezika osim Engleskog | kaneolopa | Stare teme | 4 | 13.04.2012 03:57 |
Predznanje Engleskog jezika? | ikana | Stare teme | 102 | 04.07.2011 22:55 |
Odlazak sa porodicom | MinkaMilos | Stare teme | 15 | 18.09.2010 14:00 |
![]() |