![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
swampland.time.com/2013/05/01/marco-rubio-says-his-immigration-bill-cant-pass-the-house/ - ovo je link za novinski članak koji nosi naziv "Marco Rubio Says His Immigration Bill Can’t Pass the House"
Imigracioni bill (=zakon) bi se morao iz temelja promijeniti da bi imao šanse da prođe. Zakon je katastrofalno loš, doživio je kritike i ne može proći; Marco Rubio je sam sebi glavu odrubio
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Zna li neko sta goverment planira sa ilegalcima,???
2013EU000239XX 10.10.2011-Poslao prijavu 03.05.2012-Dobio poklon za rodjendan od KCC-a 09.05.2012-Poslao kovertu 16.05.2012-Stigla koverta u KCC 19.04.2013-Lekarski 15.05.2013-Ponovo rodjen 21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida) |
|
|
|||
|
|||
|
neznam al napisao sam vec,juce sam gledao nekog kongresmena iz Detroita kaze da je to nemoguce ova reforma,nabrojao je neki milion stvari koje bi katastrofalne bile,prvo treba ogromno puno novca,drugo ne znaju ni oni tacan broj ljudi koji su dole ilegalno,plus je rekao da je najvaznije da su ti ljudi ilegalno tu i da krse zakon Amerike i kao takve ih treba kazniti,jer kaze time se daje podrska ljudima koji krse zakone i nema kaze sansi da sve ovo prodje i da se usvoji jer prijedlog ima 1001 manu i samo po neku prednost!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sutra pocinje rasprava o amandmanima, a ni glasanje (u Senatu) nije daleko.
Najvece zamerke su border security i cena (doduse long term cost, za sledecih 50+ godina) ali to ce se verovatno dogovoriti. Onda protiv ostaju extremni republikanci (Tea Party i sl.), crnci i neke demokrate (i konzervativne i previse liberalne) a svi oni tesko da ukupno cine 30%. A tako nekom procentu (do 70%) podrske u Senatu se predlagaci i nadaju. Tako neki procenat (60-70%) je za i po anketama gradjana, jedino u Kongresu mozda bude manje... Inace, Rubio je za zakon uz neke izmene (kako bi dobio jos vecu podrsku kolega republikanaca) a White House (Obama) je naravno za. A ta House koja je kao protiv tj. za koju se jos ne zna a koja se pominje u vestima je Kongres...
DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED Last edited by Homer Simpson; 08.05.2013 at 14:34. |
|
|
|||
|
|||
|
nece od toga biti nista, propasce im kapitalizam, ode jeftina radna snaga (ne skolovani imigranti) i samim tim prenos industrije u aziju , sto im se ne isplati
|
|
|
|||
|
|||
|
ovaj kongresmen sto sam ga spominjao je upravo to rekao,da se time ugrozava radnicka klasa,koja je izgradila Ameriku
|
|
|
|||
|
|||
|
http://usgraduatesblog.com/h1b-visa-...system-in-usa/
Sto mislite o ovome? |
![]() |
|
|