![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ok ljudi zaboravite! Imaju GEJDAR!!!
Misliš da medju navijačima Partizana nema homoseksualaca? Odmah da ti kažem da ima, ja znam dvojicu, kažu sviđa im se društvo ![]() Ne vidim ja tu ništa loše, ljudi se snalaze na svakakve načine. Pa ako treba i nekog immigration officer da malo šarmiraju, šta ima veze. Mislim, pa neće valjda tražiti da na primeru dokažu da su gej????
|
||||
|
||||
![]()
Super, poslušajte Zverčicu, idite u Ameriku kao lažni azilanti, pa dođite da nam ispričate svoju tužnu kako je prošao pokušaj da "malo šarmirate službenika"
![]()
2010EU00001xxx U.S. citizen Last edited by Sima; 21.05.2013 at 10:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jel ti to mene prozivas da sam gej, je li pametna? Posto nisi provalila, ja sam onaj poslednji post napisao kao zezanje, a ne da ozbiljno razmisljam da trazim gej azil. Dosta nam sra*a prave ovi lazni azilanti po Evropi, sad treba imbecili i u Ameriku da idu? I sta ti uopste znas o navijacima, kao znas dvojicu gejeva, svidja im se drustvo, a? Providno žešla za medalju! Znamo mi dobro ko su homosi medju navijacima, ima ih ali jako malo, i niko ih ne dira, OK su momci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
žalosno je šta sve može da se pročita na ovom forumu u poslednje vreme! zar jedan SrbIn u sred Čikaga da se izjasni kao GAY.
ne znam zašto misliš da smo Srbi ako živimo u Srbiji. nisi nikad pomislio da u Srbiji žive i druge narodnosti? verovatno pre Čikaga nikad nisi izašao iz svog malog sela, pa misliš da je stanovništvo Srbije 100% čisti Srbi. pod brojem 2, uslov za Mađarsko državljanstvo nije pripadnost Mađarskom narodu. Mađarska je razvijena evropska demokratska država koja je 9 godina u EU i zabranjeno je postavljanje nacionalnosti i narodnosti kao uslova za bilo šta, pa tako i državljanstvo. niko u ambasadi ne sme da te pita da li si Mađar. mogu samo da te pitaju da li si mađarski državljanin. pod brojem 3, ja već imam državljanstvo 3 države, ali želim da dobijem i mađarsko jer mi se može, i zato što su moji baba i deda i sa mamine i i sa tatine strane bili mađarski državljani, pa želim i ja da ostvarim to pravo, koje mi je ustavom zagarantovano.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nego, koliko para trazis da odustanes od "navijanja" po Kaliforniji? (jel' ima negde recnik za ovaj sjajni jezik? Fascinirana sam) |
|
||||
|
||||
![]()
Ne vidim cemu tolika ostrascenost sa svih strana, svi idete u neke krajnosti.
Da se vratim na temu i "gejdar". Ako je neko u teskoj situaciji i ukaze mu se prilika da ode i ostane u Americi taj ce da kopa i rukama i nogama da se docepa papira. Nikakav "gejdar" ga nece omesti u tome. Ja zanm za 3 primera da su prosli taj gejdar - 1 momak i 2 devojke pre oko 3 godine i tako znam za tu varijantu azila. To je u sustini kao neka javna tajna. Nravno, osobe heteroseksualne orijentacije su upitanju. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To negde i jeste naša osobina, svugde ćemo tražiti i kopati rupe kako bismo nekako zaobišli sistem i došli do onoga što želimo. Verovatno ima veze i to što smo u ovoj zemlji tako i naučeni da razmišljamo, tj poslednjih 20 godina, jedini ishod poštovanja pravila je da ćeš živeti kao pas. Ne znam, meni te stvari ipak nisu tako crno-bele. Kad je pred tobom potpuno neizvesna budućnost i jedina opcija je da neka pravila malo zaobiđeš illi preskočiš mislim da vredi razmisliti.
E sad, kad se čovek već nekako nađe u zemlji mogućnosti a okrene se raznim socijalnim pomoćima i odabere da živi tako što će iskorištavati koga stigne, to je potpuno nova tema.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Placanje rezija za stan u Srbiji online iz Amerike | snowflake | Vaša strana | 3 | 28.04.2015 08:45 |
aplikacija iz amerike | ivavaso215 | Prijava na Lutriju | 5 | 07.09.2014 00:08 |
Sadrzaj druge koverte | xeg | Druga koverta | 24 | 11.03.2011 21:55 |
![]() |