ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 21.05.2013, 09:55
zvercica's Avatar
zvercica zvercica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.08.2009
US lokacija: Seattle od 04.09
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ok ljudi zaboravite! Imaju GEJDAR!!!

Misliš da medju navijačima Partizana nema homoseksualaca? Odmah da ti kažem da ima, ja znam dvojicu, kažu sviđa im se društvo.

Ne vidim ja tu ništa loše, ljudi se snalaze na svakakve načine. Pa ako treba i nekog immigration officer da malo šarmiraju, šta ima veze. Mislim, pa neće valjda tražiti da na primeru dokažu da su gej????
04.04. - Intervju
29.04 - Dopuna dokumenata
10.05 - Pozeleneli skroz naskroz
04.09 - Departure day
Reply With Quote
Staro 21.05.2013, 10:22
Sima's Avatar
Sima Sima je offline
Drug član

Datum prijave: 06.06.2009
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zemun, Srbija
Nepromenjeno

Super, poslušajte Zverčicu, idite u Ameriku kao lažni azilanti, pa dođite da nam ispričate svoju tužnu kako je prošao pokušaj da "malo šarmirate službenika"

Last edited by Sima; 21.05.2013 at 10:28.
Reply With Quote
Staro 21.05.2013, 11:28
JovkeBlokovi JovkeBlokovi je offline
Proteran

Datum prijave: 20.05.2013
US lokacija: Kalifornija
Pošalji Skype™ poruku korisniku JovkeBlokovi
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zvercica Prikaz poruke
Ok ljudi zaboravite! Imaju GEJDAR!!!

Misliš da medju navijačima Partizana nema homoseksualaca? Odmah da ti kažem da ima, ja znam dvojicu, kažu sviđa im se društvo.

Ne vidim ja tu ništa loše, ljudi se snalaze na svakakve načine. Pa ako treba i nekog immigration officer da malo šarmiraju, šta ima veze. Mislim, pa neće valjda tražiti da na primeru dokažu da su gej????

Jel ti to mene prozivas da sam gej, je li pametna? Posto nisi provalila, ja sam onaj poslednji post napisao kao zezanje, a ne da ozbiljno razmisljam da trazim gej azil. Dosta nam sra*a prave ovi lazni azilanti po Evropi, sad treba imbecili i u Ameriku da idu? I sta ti uopste znas o navijacima, kao znas dvojicu gejeva, svidja im se drustvo, a? Providno žešla za medalju! Znamo mi dobro ko su homosi medju navijacima, ima ih ali jako malo, i niko ih ne dira, OK su momci.
Reply With Quote
Staro 21.05.2013, 14:02
zvercica's Avatar
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik JovkeBlokovi Prikaz poruke
Jel ti to mene prozivas da sam gej, je li pametna? Posto nisi provalila, ja sam onaj poslednji post napisao kao zezanje, a ne da ozbiljno razmisljam da trazim gej azil. Dosta nam sra*a prave ovi lazni azilanti po Evropi, sad treba imbecili i u Ameriku da idu? I sta ti uopste znas o navijacima, kao znas dvojicu gejeva, svidja im se drustvo, a? Providno žešla za medalju! Znamo mi dobro ko su homosi medju navijacima, ima ih ali jako malo, i niko ih ne dira, OK su momci.
Ju, ju, ju šta ovo bi? Da li si ti gay ili ne stvarno ne ulazim, tvoja stvar. Da znam nešto o navijačima Partizana, ne znam ama baš ništa. Baš me zabole da "žešla" i to ovde na forumu, dvojica kolega kažu da idu na utakmice sa ortacima iz kraja a redovno im raspredam ljubavne priče, pa ti vidi, da im ne zapadneš za oko
04.04. - Intervju
04.09 - Departure day
Reply With Quote
Staro 21.05.2013, 14:58
hope's Avatar
hope hope je offline
Drug član

Datum prijave: 01.11.2011
US lokacija: So Cali
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

žalosno je šta sve može da se pročita na ovom forumu u poslednje vreme! zar jedan SrbIn u sred Čikaga da se izjasni kao GAY.

ne znam zašto misliš da smo Srbi ako živimo u Srbiji. nisi nikad pomislio da u Srbiji žive i druge narodnosti? verovatno pre Čikaga nikad nisi izašao iz svog malog sela, pa misliš da je stanovništvo Srbije 100% čisti Srbi.
pod brojem 2, uslov za Mađarsko državljanstvo nije pripadnost Mađarskom narodu. Mađarska je razvijena evropska demokratska država koja je 9 godina u EU i zabranjeno je postavljanje nacionalnosti i narodnosti kao uslova za bilo šta, pa tako i državljanstvo. niko u ambasadi ne sme da te pita da li si Mađar. mogu samo da te pitaju da li si mađarski državljanin.
pod brojem 3, ja već imam državljanstvo 3 države, ali želim da dobijem i mađarsko jer mi se može, i zato što su moji baba i deda i sa mamine i i sa tatine strane bili mađarski državljani, pa želim i ja da ostvarim to pravo, koje mi je ustavom zagarantovano.
Reply With Quote
Staro 21.05.2013, 16:21
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik JovkeBlokovi Prikaz poruke
Ne da se slazem sa tobom za ovo u bold, nego nevidjeno

Nego, koliko para trazis da odustanes od "navijanja" po Kaliforniji?

(jel' ima negde recnik za ovaj sjajni jezik? Fascinirana sam)
Reply With Quote
Staro 21.05.2013, 18:00
Loperamid's Avatar
Loperamid Loperamid je offline
Drug član

Datum prijave: 30.05.2012
YU lokacija: Čačak/Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku Loperamid
Nepromenjeno

Ne vidim cemu tolika ostrascenost sa svih strana, svi idete u neke krajnosti.
Da se vratim na temu i "gejdar".
Ako je neko u teskoj situaciji i ukaze mu se prilika da ode i ostane u Americi taj ce da kopa i rukama i nogama da se docepa papira. Nikakav "gejdar" ga nece omesti u tome. Ja zanm za 3 primera da su prosli taj gejdar - 1 momak i 2 devojke pre oko 3 godine i tako znam za tu varijantu azila. To je u sustini kao neka javna tajna. Nravno, osobe heteroseksualne orijentacije su upitanju.
Reply With Quote
Staro 21.05.2013, 18:29
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Loperamid Prikaz poruke
Ne vidim cemu tolika ostrascenost sa svih strana, svi idete u neke krajnosti.
Da se vratim na temu i "gejdar".
Ako je neko u teskoj situaciji i ukaze mu se prilika da ode i ostane u Americi taj ce da kopa i rukama i nogama da se docepa papira. Nikakav "gejdar" ga nece omesti u tome. Ja zanm za 3 primera da su prosli taj gejdar - 1 momak i 2 devojke pre oko 3 godine i tako znam za tu varijantu azila. To je u sustini kao neka javna tajna. Nravno, osobe heteroseksualne orijentacije su upitanju.
Pa o tome se i radi nema tog programa kojeg se "mi" nismo dohvatili, pretarali i dokrajcili. Sve pocne se "ne znas bre ti, moze to" i onda se gura ka laznim azilima, bankrotiranjima i skrivanjima "izvucenih" para, vozackim dozvolama, drzavnim osiguranjima, invalidninama, socijalnim stanovima i tako dalje i tako blize. Znaci ono... neka radi ko sta hoce, da mi znamo sta radimo bar bi nam se jedna drzava "tamo" ocuvala. U principu me ne cudi. Znaci, ne ubedjujem se uopste, samo konstatujem sta vidim i kako ja to dozivljavam (a i gomila drugih ljudi). A da sve to tako moze da prodje - bas i ne moze, inace ne bi toliko nasih ljudi deportovali svake godine nazad (vecina zbog fraud za papire). Ne znam sta kazu ti likovi nazad (valjda ono nista ne valja ovde, ne verujem da se hvale time).
Reply With Quote
Staro 21.05.2013, 20:11
zvercica's Avatar
Stari vuk

Nepromenjeno

To negde i jeste naša osobina, svugde ćemo tražiti i kopati rupe kako bismo nekako zaobišli sistem i došli do onoga što želimo. Verovatno ima veze i to što smo u ovoj zemlji tako i naučeni da razmišljamo, tj poslednjih 20 godina, jedini ishod poštovanja pravila je da ćeš živeti kao pas. Ne znam, meni te stvari ipak nisu tako crno-bele. Kad je pred tobom potpuno neizvesna budućnost i jedina opcija je da neka pravila malo zaobiđeš illi preskočiš mislim da vredi razmisliti.

E sad, kad se čovek već nekako nađe u zemlji mogućnosti a okrene se raznim socijalnim pomoćima i odabere da živi tako što će iskorištavati koga stigne, to je potpuno nova tema.
04.04. - Intervju
04.09 - Departure day
Reply With Quote
Staro 21.05.2013, 22:13
Cosmo's Avatar
Cosmo Cosmo je offline
Drug član

Datum prijave: 07.10.2012
US lokacija: Gdje god je bolje nego ovdje
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zvercica Prikaz poruke
To negde i jeste naša osobina, svugde ćemo tražiti i kopati rupe kako bismo nekako zaobišli sistem i došli do onoga što želimo. Verovatno ima veze i to što smo u ovoj zemlji tako i naučeni da razmišljamo, tj poslednjih 20 godina, jedini ishod poštovanja pravila je da ćeš živeti kao pas. Ne znam, meni te stvari ipak nisu tako crno-bele. Kad je pred tobom potpuno neizvesna budućnost i jedina opcija je da neka pravila malo zaobiđeš illi preskočiš mislim da vredi razmisliti.

E sad, kad se čovek već nekako nađe u zemlji mogućnosti a okrene se raznim socijalnim pomoćima i odabere da živi tako što će iskorištavati koga stigne, to je potpuno nova tema.
Morao sam ovo boldirati... potpisujem! Zalosno ali tako je. Najbolji primjer su zadnja desavanja oko lutrije. Neko je igrao lutriju 10-ak godina i nije dobio, a neko zapalio turisticki, ostao i sad ima dobre sanse da mu legalizuju ilegalni boravak (ili je vec i rijesio status).
Odgovori

Pravila pisanja