![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
'Ajde nemoj da si takva, znam da bi me zgotivila kad bi me upoznala, to je samo NBGD urban sleng da bi bilo zanimljivije :-)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ok, stvarno ne ulazim u to ko je simpatizer a ko ultraš?!?!?!?!? Ono što sam ja videla je da je to razularena gomila koja mrzi sve što stigne i udara koga dohvati.... I nisam ja to izmislila, svako od nas bira kakvu poruku šalje a kapiram da oni upravo žele da ih svet tako vidi. I ja nisam rekla da su navijači homo, zaboga, već da znam dvojicu koji su. Kad budem želela da širim vidike, otići ću u Pariz ili pročitati najnoviju knjigu Haleda Hoseinia a sigurno neću tražiti duboki smisao u " fanaticima koji žive za svoj klub" i istraživati njihove"kodekse", bez uvrede ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eto, vidis
![]() Nego, sto vam ovaj sajt ovako sporo ucitava, a? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poslali smo papire i posle nekog vremena smo dobili poziv za intervju. Nas dvojica smo se prijavili - jedan u Ilinoisu a ja u Virdziniji, kao da ne bude sumljivo. Obojica smo strejt. U cekaonici u imigracionom sam cekao oko 45 minuta da me pozovu, i pre mene su bila neka dvojica gejeva iz Moldavije. Nisu se zadrzali ni 15 minuta i izlaze sa kezom od uva do uva. Tu sam pomislio ovo ce biti laca, vidi kako su oni brzo zavrsili. Doduse oni su stvarno bili homoseksualci, ocigledno, ali mene je kao nas tip naucio kako da se ponasam i sta da kazem, pa se nisam uplasio. Konacno me prozivaju i tu pocinje pakao: u kancelariju ulazi sluzbenik, isto gej ocigledno po pokretima i ponasanju i krece da me reseta pitanjima. Nista od onoga sto smo kao pripremali sa onim tipom. Pitao me je od mesta za izlazak gejeva u Srbiji i Virdziniji, sta pisem i kako se predstavljam na gej cetovima, gomilu nekih termina za koje nisam cuo. Zatim su pitanja postala veoma neobicna od mode do pitanja u vezi seksa. Onda me je pitao da li imam partnera ili sam ga imao prethodno. Kada sam odgovorio da sam imao, ali ne trenutno, krenuo je pitanja o tome, a onda je izvadio odstampan ceo moj Fejsbuk nalog i pitao zasto nikad nisam stavio ni jednu sliku ja sa nekim od partnera. Neobicni su mu bili i linkovi ka fudbalskim klubovima i neki sportski komentari sto sam isao. Sve u svemu nakon sat vremena cimanja ispratio me je do vrata i rekao da ce mi javiti postom ishod. Posle oko dve nedelje, postom mi stize poziv na drugi intervju u istoj zgradi i savetuju mi da donesem dodatne dokaze koji mogu da pomognu mom slucaju u vidu dokumenata, fotografija i slicno. Onaj tip sto nam je uzeo pare kaze da se slikam sa nekim tipom kako se drzimo za ruke, setamo izlazimo i da im to ponesem. Ja uhvatim jednog ortaka i to uradimo i ja to ponesem na intervju. Tamo su me ovog puta sacekala dva sluzbenika, onaj od prosli put i jedan stariji. Ispitivanje je trajalo 2 sata i ono sto gledamo u policijskim americkim filmovima nije nista u poredjenju sa ovim. Ja sam morao da im pricam detalje svog zivota u Srbiji. Da li sam priznao roditeljima da sam gej, kako su reagovali, ko jos zna za mene, da im do detalja opisem kako su se ljudi ponasali prema meni koji su znali i koji nisu znali, kako sam se ja osecao i ako sam reagovao, da li sam ikad bio zlostavljan ili maltretiran, to da opisem, da li sam prijavio policiji, kadai gde, sta sam rekao tacno i sta su oni meni rekli. Onda ponovo ista pitanja sa pocetka, pa ponovo ostala pitanja ponovo i ponovo. Na kraju su pitali ko je decko sa slike, ja sam mu reako da smo se ovde upoznali, da izlazimo i da ce mozda biti tu nesto ozbiljnije medju nama. Onda su pitali detalje o njemu, telefon, ime i prezime i i izasli iz prostorije. Tako sam sedeo jedno 10 minuta, onda se onaj stariji vratio i rekao da je razgovarao sa deckom sa slike i da je on pristao da dodje i odgovara na pitanja u moju korist i da su dogovorili termin u ponedeljak. Onda me je ispratio do vrata i zahvalio se na mom vremenu!!! Znaci taj ortak i ja smo do ponedeljka vezbali sva moguca pitanja koja bi mogli da nas pitaju u ponedeljak. Odlazimo tamo 9 sati ujutro, opet ulaze ona dvojica i jedna zena. Zena poziva tog ortaka da krene sa njom, ja ostajem sa ovom dvojicom. Pocinje ispitivanje: ista pitanja od prosli i pretprosli put, plus jos detaljnije o mojoj novoj vezi sa ovim deckom, gomila pitanja licne prirode o meni i njemu i zatim izlaze ostavljaju me samog. Posle nekih 10tak minuta ulazi onaj stariji i dva uniformisana imigraciona sluzbenika izjavljuju mi da sam uhapsen zbog "Perjury" laganja federalnih agenata i pokusaja dobijanja laznog azila. Odvode me u zatvor gde sam proveo 3 nedelje. Isto i onog mog ortaka koji mi je glumeo decka. Obojica smo bili izvedeni pred imigracionog sudiju koji nam je izrrekao meru deportacije i trajne zabrane ulaska u SAD. I dan danas cuvam taj dokument (vidi ispod) da potseca kakav sam magarac bio. Kad sam se vratio u Srbiju saznao sam da je i onaj treci decko iz Ilinoisa isto deportovan, ali posto je on iz BiH, nisam nikad uspeo da stupim u kontakt sa njim da cujem kako je njemu bilo tamo, ali ocigledno ni njemu se nije posrecilo. Ovi sto po forumu pisu znam ja ovoga ili onoga koji su to uspeli, isto tako cete i u Americi cuti takve price... samo pamet u glavu, mozda se neko i provuce ali to je po meni izuzetak. Ako stvarno niste gej/lezbejka ja posle pakla u imigracionom i americkog imigracionog zatvora to nikome ne preporucujem. Kad sam krenuo na W&T bio sam student zavrsne godine masinca, a vratio sam se kao najgori kriminalac koga su prvo nemilosrdno isledjivali a onda poslali u zatvor i na kraju deportovali. |
|
|||
|
|||
![]()
joj druze koristan post svaka ti cast,napokon nesto poucno i korisno! Samo fora je npr kad dole trazis taj azil i kad trazis direktno iz Srbije ovdje se mozes vaditi na fintu,nesmijem ici po gay klubovima jer me napadaju,nesmijem se oblaciti kao gay i sl. stvari mada je normalno to tesko pa kad bi svi na te finte isli to bi bio veliki problem,nema kod njih laganja i sto se tice laznog braka i ovoga takodje
|
|
||||
|
||||
![]()
Jedan od interesantnijih poruka... svaka čast na detaljnom opisu.
Jebiga, pokušao si da obmaneš sistem, a oni to ne vole. ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Placanje rezija za stan u Srbiji online iz Amerike | snowflake | Vaša strana | 3 | 28.04.2015 08:45 |
aplikacija iz amerike | ivavaso215 | Prijava na Lutriju | 5 | 07.09.2014 00:08 |
Sadrzaj druge koverte | xeg | Druga koverta | 24 | 11.03.2011 21:55 |
![]() |