ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 29.05.2013, 19:42
DD mak DD mak je offline
Drug član

Datum prijave: 09.05.2013
YU lokacija: Skopje
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Маче Prikaz poruke
ke bidis povikan na intervju 100%. so sreka! i jas nabrzina gi isprativ i ne sme ednistveni imam procitano eden kup postovi od razlicni ljuge so napravile greski pa sepak bile povikani na intervju. KCC kolku sto razbrav od dr forumi nema pravo da diskvalifikuva nikoj toa go moze samo konzulot. koga ke gi pregledat tvoite dokumenti tamu negde oktomvri, ke ti pratat email da si ja vidis datata na intervjuto na istiot sajt kaj so vide dali si izvlecen i ke si odis fino lepo na intervju. zasega uzivaj vo letoto i ocekuvaj go noemvri
Dečki, jas ispročitav golem del od forumive i mislam deka ako se zadovoleni osnovnite uslovi okolu obrazovanieto i rabotniot staž, i sekako neosuduvanost i slično, mnogu e mala verojatnosta da ne se dobie viza.

Mene mnogu poveke me mači delot posle sletuvanjeto... kade da se sleta, i kako ponatamu... em so dve deca....
Reply With Quote
Staro 29.05.2013, 20:16
Маче Маче je offline
Drug član

Datum prijave: 23.02.2013
US lokacija: Manhattan, NY
YU lokacija: Makedonija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik DD mak Prikaz poruke
Dečki, jas ispročitav golem del od forumive i mislam deka ako se zadovoleni osnovnite uslovi okolu obrazovanieto i rabotniot staž, i sekako neosuduvanost i slično, mnogu e mala verojatnosta da ne se dobie viza.

Mene mnogu poveke me mači delot posle sletuvanjeto... kade da se sleta, i kako ponatamu... em so dve deca....
Nemate nekoi prijateli poznanici bilo koj tamu? Ako nemate a imate dovolno finanskiski sredstva iznajmete si soba vo hotel privremeno i vednas pobarajte nesto da iznajmite nekoi sobcinja, kuka bilo sto poeftino pa otkako ke najdite rabota ke si kupite i kuka i kola tie barem na staro se preeftini a zavisi i vo koja drzava si. Florida e mnogu eftino imas kuki ko palati za niska cena so koja vo NJ ili NY na primer ke zemis nesto najskromno taka da odberete uste od sega. za dr drzavi ne znam ali znam deka NJ i NY se najskapi drzavi vo SAD.
Reply With Quote
Staro 30.05.2013, 17:23
Ivan986 Ivan986 je offline
Član

Datum prijave: 29.05.2013
Nepromenjeno Dv-2014

Izvucen, prvi put se prijavljujem i izvucen sam. Broj sam malo preko 37 hiljada. Ne znam da li je to dobro ili lose i ne znam sta dalje, ovde ima brdo informacija i ja sam se najblaze receno pogubio nacisto. Nisam nigde prethodno prijavljen, a ne znam ni gde bih trebao da budem. pffffff u haosu sam trenutno...
Reply With Quote
Staro 02.06.2013, 10:24
Corpse Crusher Corpse Crusher je offline
Član

Datum prijave: 17.05.2013
Nepromenjeno Dv-2014

Izvucen sam sa brojem 36xxx, kakva su vasa iskustva, da li mogu da ocekujem da cemo da se uknapimo do 30. Sep 2014? Inace ja, supruga i dete smo iz Srbije i prvi put igramo zelenu lutriju. Pozz!
Reply With Quote
Staro 02.06.2013, 10:50
DD mak DD mak je offline
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Corpse Crusher Prikaz poruke
Izvucen sam sa brojem 36xxx, kakva su vasa iskustva, da li mogu da ocekujem da cemo da se uknapimo do 30. Sep 2014? Inace ja, supruga i dete smo iz Srbije i prvi put igramo zelenu lutriju. Pozz!
Broj označava raspored po kome se zakazuju intervjuisanja. Sa vašim brojem intervju bi najranije bio sledeće godine u ovo vreme. U junu ove godine idu do broja 31000 za DV2013. Evo link: http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_5953.html

Jedan savet svima koji su u haosu zbo toga što su izvučeni i fali im milion informacija. Prvo treba smireno pročitati postove na forumima, pa ćete onda moži da nam se pridužite, nama kojima fali malo manje od milion informacija.

Ajd', nek je svima sa srećom!
Reply With Quote
Staro 02.06.2013, 10:52
DD mak DD mak je offline
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Маче Prikaz poruke
Nemate nekoi prijateli poznanici bilo koj tamu? Ako nemate a imate dovolno finanskiski sredstva iznajmete si soba vo hotel privremeno i vednas pobarajte nesto da iznajmite nekoi sobcinja, kuka bilo sto poeftino pa otkako ke najdite rabota ke si kupite i kuka i kola tie barem na staro se preeftini a zavisi i vo koja drzava si. Florida e mnogu eftino imas kuki ko palati za niska cena so koja vo NJ ili NY na primer ke zemis nesto najskromno taka da odberete uste od sega. za dr drzavi ne znam ali znam deka NJ i NY se najskapi drzavi vo SAD.
Imame samo vo NJ. Fala bogu pa imame dovolno vreme, skoro godina dena za da soberime informacii za mestata za živeenje i da odlučime. Do pred mesec dena si vo država od 2 miliona i vo oeden moment cela USA ti e na izbor. I normalno e da si zbunet, zbrkan i slično.
Reply With Quote
Staro 02.06.2013, 11:58
Маче Маче je offline
Drug član

Datum prijave: 23.02.2013
US lokacija: Manhattan, NY
YU lokacija: Makedonija
Nepromenjeno

Citat:
Imame samo vo NJ. Fala bogu pa imame dovolno vreme, skoro godina dena za da soberime informacii za mestata za živeenje i da odlučime. Do pred mesec dena si vo država od 2 miliona i vo oeden moment cela USA ti e na izbor. I normalno e da si zbunet, zbrkan i slično.
Tocno Pa odete vo NJ ako ne kako za pocetok duri se snajdite. Imate malo dete so vas?
Reply With Quote
Staro 02.06.2013, 14:02
Corpse Crusher Corpse Crusher je offline
Član

Datum prijave: 17.05.2013
Nepromenjeno

Citat:
Broj označava raspored po kome se zakazuju intervjuisanja. Sa vašim brojem intervju bi najranije bio sledeće godine u ovo vreme. U junu ove godine idu do broja 31000 za DV2013. Evo link: http://travel.state.gov/visa/bulleti...etin_5953.html

Jedan savet svima koji su u haosu zbo toga što su izvučeni i fali im milion informacija. Prvo treba smireno pročitati postove na forumima, pa ćete onda moži da nam se pridužite, nama kojima fali malo manje od milion informacija.

Ajd', nek je svima sa srećom!
Hvala DD mak,

koliko vidim taj broj za Juli je 33,000 pa ce verovatno po toj racunici oni sa 37,000 biti negde u Septembru ove godine, mozda i u Avgustu.

Ovde na forumu vidjam ljude sa vrlo visokim brojem 51,000+ koji su u programu DV 2014, zanima me koji je najveci broj za ovu godinu? Mozda ne bi trebalo toliko da razmisljam i da se brinem, na forumu citam kako se nije jos desilo da su nekog izvukli a da taj nije otisao na intervju. Mada na sajtu lepo kaze da ova lutrija ne mora da znaci nista po pitanju dobijanja datuma za intervju jer ga mnogi nece ni dobiti, sto je i logicno.
Reply With Quote
Staro 04.06.2013, 15:07
Sedmica Sedmica je offline
Član

Datum prijave: 04.06.2013
Nepromenjeno

Stigla mi je prva koverta, i jako sam nizak broj 4xxx
proverio sam 31 maja pa se pitam da li nisam kasno pogledao, druga koverta mi uopste nije ni stigla, sigurno je neki problem u posti, pa ako mozete da mi odgovorite, da li mogu da popunim formulare sa interneta i kada bi to treba da posaljem?
Hvala u naperd
Reply With Quote
Staro 04.06.2013, 15:14
sombrero sombrero je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2013
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

@Sedmica

Kako mislis stigla ti je prva koverta?Da li si proverio informaciju na zvanicnom sajtu dvlottery.state.gov?
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja