![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mene mnogu poveke me mači delot posle sletuvanjeto... kade da se sleta, i kako ponatamu... em so dve deca....
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
i kola tie barem na staro se preeftini a zavisi i vo koja drzava si. Florida e mnogu eftino imas kuki ko palati za niska cena so koja vo NJ ili NY na primer ke zemis nesto najskromno taka da odberete uste od sega. za dr drzavi ne znam ali znam deka NJ i NY se najskapi drzavi vo SAD.
|
|
|
|||
|
|||
|
Izvucen, prvi put se prijavljujem i izvucen sam. Broj sam malo preko 37 hiljada. Ne znam da li je to dobro ili lose i ne znam sta dalje, ovde ima brdo informacija i ja sam se najblaze receno pogubio nacisto. Nisam nigde prethodno prijavljen, a ne znam ni gde bih trebao da budem. pffffff u haosu sam trenutno...
|
|
|
|||
|
|||
|
Izvucen sam sa brojem 36xxx, kakva su vasa iskustva, da li mogu da ocekujem da cemo da se uknapimo do 30. Sep 2014? Inace ja, supruga i dete smo iz Srbije i prvi put igramo zelenu lutriju. Pozz!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Jedan savet svima koji su u haosu zbo toga što su izvučeni i fali im milion informacija. Prvo treba smireno pročitati postove na forumima, pa ćete onda moži da nam se pridužite, nama kojima fali malo manje od milion informacija. Ajd', nek je svima sa srećom!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pa odete vo NJ ako ne kako za pocetok duri se snajdite. Imate malo dete so vas?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
koliko vidim taj broj za Juli je 33,000 pa ce verovatno po toj racunici oni sa 37,000 biti negde u Septembru ove godine, mozda i u Avgustu. Ovde na forumu vidjam ljude sa vrlo visokim brojem 51,000+ koji su u programu DV 2014, zanima me koji je najveci broj za ovu godinu? Mozda ne bi trebalo toliko da razmisljam i da se brinem, na forumu citam kako se nije jos desilo da su nekog izvukli a da taj nije otisao na intervju. Mada na sajtu lepo kaze da ova lutrija ne mora da znaci nista po pitanju dobijanja datuma za intervju jer ga mnogi nece ni dobiti, sto je i logicno. |
|
|
|||
|
|||
|
Stigla mi je prva koverta, i jako sam nizak broj 4xxx
proverio sam 31 maja pa se pitam da li nisam kasno pogledao, druga koverta mi uopste nije ni stigla, sigurno je neki problem u posti, pa ako mozete da mi odgovorite, da li mogu da popunim formulare sa interneta i kada bi to treba da posaljem? Hvala u naperd |
|
|
|||
|
|||
|
@Sedmica
Kako mislis stigla ti je prva koverta?Da li si proverio informaciju na zvanicnom sajtu dvlottery.state.gov? |
![]() |
|
|