![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kao što reče, da sledeći proslaviš u Americi, a ja ću dodati i da ti svi mi dođemo na tortu ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pridruzujem se cestitkama, evo i moj ce uskoro za koji dan. Blize se cetrdesete pitanje radnja pitanjeeee. A danas mi je jedno al mi se spava. Evo sad cu lepo da zatvroim svoja vrata u ovoj kancelariji i da odvalim jednu sovku. Pa kud puklo da puklo
|
|
||||
|
||||
![]()
Baš ste divni! Hvala vam!
![]() @veko - može sledeće godine torta za sve u Americi! ![]() @vuxanne - i ti si tiha, fina, mirna škorpijica, kao i ja? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Inace, ne odremah nista danas, sastanak nakon sastanka, cas nakon casa... |
|
||||
|
||||
![]()
@vuxanne
Tiha strelica! Ista verovatnoća kao I tiha škorpijica! ![]() Ništa spavanje na poslu??!! Au! Strašno izrabljivanje! ![]() Slušaj, ako ti je za utehu već drugu nedelju radim cca 15 sati dnevno - I subota I nedelja - isto! Ima da se onesvestim uskoro! Ali, kao što se kaže - sve to ide u roku službe! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ja zivim za ovim kompjuterom, ako izguram jos 5 godina imam stalan posao. Valjda ce da se isplati. U glavi mi ona pesma Rintam celu dan i noc.. hehe
Ma samo da dobijem tu zelenu vise i zaposlim muza pa da i meni svane... |
|
||||
|
||||
![]()
Zanimljiv pogled na naše podneblje iz ugla jednog Amerikanca
![]() ![]() http://dnevnik.hr/showbuzz/inmagazin...---310911.html
2014EU00003xxx 22.10.2012. prijava za DV-2014 01.05.2013. izvučeni ![]() 21.05.2013. poslali kovertu u Kentucky 29.05.2013. koverta stigla u Kentucky 08.11.2013. Intervju - vize odobrene ![]() 31.03.2014. Landed in Chicago |
|
||||
|
||||
![]()
Da, bas zanimljiv pogled. Verovatno ce ga drzati jos par meseci
![]() Da ne bude da se ne slazem sa njim. Stvarno mislim da su Beograd, Novi Sad, Zagreb, Sarajevo mozda i najlepsa mesta na svetu (u Zagrebu i Sarajevu nisam bio ali pretpostavljam da je jako slicno), jer se tu prica jezik koji mi razumemo, ali opet mora od necega i da se zivi. Mora da se bira, ili ces da zivis ili ces da uzivas ispijajuci pivo iz plasticne flase sa drustvom na klupi u centru grada svako vece, jer retko kad imas pare da sednes u kafic. A onda jedan dan shvatis da nemas vise ni 200 dinara za to pivo jer ti kasni i onako mala plata. Onda shvatis u tridesetoj da i dalje zivis sa roditeljima, imas devojku vec nekoliko godina, samo jednom za to vreme pre par godina uspeli da odete na letovanje, jos uvek niste to otplatili i ne vidite da to moze da se promeni bilo kako. Stan ne mozes da iznajmis jer kosta kao cela plata koja je dovoljna samo za mesec dana da kupujes hranu, o kupovini stana ne mozes ni da razmisljas, o zimovanju nikad nisi ni razmisljao, skije video samo na slici, more ces videti sledece godine kad otplatis kredit pa uzmes novi... Mislim da nekom ko dodje sa strane ne smetaju te takve stvari u samom startu jer ih ne oseti... Izmedju lepog i korisnog, uvek treba birati korisno!
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Davno rekose ljudi: U Bosni se zivi lijepo a u Americi dobro. Neka tumaci kako ko hoce, i sta mu je godinama i razmisljanjima blize, neka se tome i okrene. I u Bosnu su juce dosli neki francuzi na magarcima, pa im lijepo u Bosni, dok je nekom bosancu ljepse na Azurnoj obali. Koliko godina imas kljucna je balkanska odrednica za pogled na ostanak ili odlazak. Kad napunis 30 i shvatis da se od patriotizma ne zivi, gledas da odes, dok to isto nekome sa 20 godina ne mozes objasniti.
![]() Last edited by pelcer224; 14.11.2013 at 18:51. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |