![]() |
|
|
Porodične imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za porodične imigranske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ali kad sam vec ovde da vam kazem nesto !!!!! ovo je mail sa piranjem (i njihovim odgovorom, usa konzulatu u NG-u) citiram "( -----Original Message----- From: Vlada's Web Design Team xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sent: Tuesday, November 08, 2011 2:35 AM To: Consular, Belgrade Subject: Molim za informaciju i savet po pitanju vize Dobar dan, Ja sam u procesu za F4 iseljenicku vizu (green card) od septembra 2001 godine. Moja useljenicka viza je odobrena 2009, medjutim Izgledi su da ce moj "datum za izdavanje vize" doci za nesto vise od godinu dana. Moje pitanje je: Dali mogu da podnesem zahtev za turisticku vizu, radi posete moje rodjene sestre u periodu novogodisnjih praznika? I posebno me interesuje dali bi moj evenutalni zahtev za turisticku vizu ugrozio proces i status za F4 iseljenicku vizu? Hvala Sa postovanjem xxxxxxxxxxxxxx >>odgovor<< Postovani,Mozete da podnesete zahtev za turisticku vizu. Ipak da bi se kvalifikovali potrebno je da po imigracionom zakonu SAD dokazete da nemate nameru da emigrirate. S obzirom da u vasem slucaju postoji tekuci imigracioni proces vama ce to biti tesko mada ne i nemoguce. Odluka o izdavanju turisticke vize ce se doneti nakon uvida u dokumentaciju i razgovora sa konzulom. Podnosenjem zahteva ne ugrozavate iseljenicki process. Pozdrav, Konzularno odeljenje Ambasada SAD www.belgrade.usembassy.gov/consular tel. +381 11 3619344 Tako da na lep nacin su rekli " bolje nemoj, no cekaj svojig 5 minuta ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam 2008 dobio vizu zajedno sa sinom a u procesu sam za F3 od 2006g.Bitno je da im dokazes da ces se vratiti(posao ,zena,deca,kuca itd).A 2006g su me oni odbili jer sam imao sve ovo samo ne licnu kartu nego izbeglicku i HR pasos.Sve najbolje svima u Novoj Godini
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
Evo posle duzeg vremena, javljam, koga interesuje (ko je u stoj corbi kao ja i moja porodica - I 130 F3 kategorija), da ce uskoro (18.11.2012.) isteci punih osam godina kako je moj otac aplicirao za mene i porodicu u USCIS (I 130 F3 visa - married son or daughter of US citizen, over 21) i da ce 23. decembra, ove godine biti 3 godine, navrsene, kako nam je USCIS odobrio peticiju, koja je od 31.12.2009. u NVC (nas Priority date je NOV/8TH/2004 - current VB for F3 - MAY/15TH/2002) Naravno, jos uvek cekamo "god damn" visa number i kao manijak, svaki VB citam i trazim datume pod F3, koji se pomeraju po 15-tak dana, po izlasku svakog novog VB-na (svakog meseca).....Da li je jos neko u ovakvom "tunelu" ili da li neko zna nekog pacenika kao sto sam ja, da je docekao tu GC i koliko mu je trebalo vremena...Hvala na odgovorima. p.s. Barem imam b1/b2 do 2020. (bio 6 puta po 6 meseci) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Znaci ovako F4 podnet 11sep'01... sep'10 ok... jan'14 intervju. kakav trip za ne(: Last edited by VladaNoviSad; 03.12.2013 at 04:03. Razlog: text |
|
|||
|
|||
![]()
Brate mili sta se ja zalim, meni je priority date maj 6, 2013 (eb2)... Al je to duugoooo
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
zanima me kakav je protokol na """""lekarskom ispotu""""""" samo to , samo to , samo samo samo samo to ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
pozdrav svima sto ih sustize starost cekajuci Godoa. Godoa pisem veliko p namerno >!>!>!>!>>! Last edited by VladaNoviSad; 04.12.2013 at 08:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: Hvala vam vljudi na podrsci Last edited by VladaNoviSad; 04.12.2013 at 08:56. Razlog: text |
|
||||
|
||||
![]()
J sam prijavila svog sina za imigraciju preko I-130, prije skoro 2.5 godine I jos je "under review"....taman kad dodje na red za vizu, za jedno 8 godina, do tada ce mozda vec da bude I ozenjen pa ce da produze jos koju godinu....ili da nam kazes gdje je zaobliazni put
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma zivi zivot kao sav normalan svet, sve dok ne osvane dan PD dan... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odlazak sa 50 godina | derise | Vaša strana | 21 | 05.05.2015 04:57 |
DV Lutrija 2014 godina | IvanDash | Vaša strana | 9 | 13.07.2014 14:29 |
Dobio/la si iseljeničku vizu i šta dalje? | Dinamit | Stare teme | 11 | 31.10.2013 12:50 |
Godina je prosla - Sumiranje troskova | milosx | Vodič za emigrante | 30 | 01.08.2013 16:10 |
![]() |